Pfff...greu de zis...ce zici daca mai astepti sa vezi poate se intoarce la tine atunci vei stii sigur daca te iubeste iar daca nu se intoarce cel mai bine ar fi sa uiti si sa treci mai departe vei gasi sigur un baiat si mai bun ca el
Sincer sa fiu cred ca el era influentat, nici el nu stie ce sa aleaga, nici el nu stia ce simnte, asa te-a bulversat si pe tine, eu cred ca nu si-a batut joc de tine, te-a sarutat dupa 1 luan sau o saptamana. cumai zis, ptc a vrut sa te cunoasca, deci nu si-a batut joc de tine.
Nu a luptat asta e, poate la el in failie mama lui, este capu'familiei, deci nu-i bine sa te pui cu acel membru al familiei.
Eu cre ca a tinut la tine, doar incerca sa iti puna bete in roate sa vada daca renunti al el, din orice fleac.:*
Deci bafta in continuare, sa iti gasesti 'printu' :*
funda?
Angel am uitat sa mentionez ca noi ne'am mai certat asa din fleacuri si mereu se intorcea la mine dupa o luna doua chiar si trei si in ciuda la asta inca nu stiu ce sa cred ca ii ff aiurea...uni zic una si altii alta
Imi pare rau ca-ti zic dar baiatul asta chiar si-a batut joc de tine, si te-a sarutat in fata altora ca sa le faca in ciuda si daca te yubea cu adv nu se despartea d tine din cauza lu masa funda plzz