ce păcat că n-ai iubită.
Nu toata lumea are acest drept sau uni sunt dezamagiti si numai vor asa ceva, eu nu merg la cinema ca nu vad nimic interesant de vazut
Nu e bine la cinema, doar o incalzesc, n-avem unde sa continuam...
Mai bine acasa, dupa 10 minute nu ne mai intereseaza filmu )
Nu, suntem oamni civilizati, exista alte situatii si locuri unde se pot face aceste lucruri
Cinematograful e totusi un loc public! Eu inteleg ca fiecare om are fanteziile lui, dar e vorba de respectul fata de ceilalti, inclusiv fata de partenera, care poate sa fie pusa intr-o situatie penibila!
Pai nu prea are lumea cum sa vada unde pun eu mana pentru ca luminiile sunt stinse si e doar lumina de la ecran iar publicul este atintit pe film sau pe smartphone
Te inseli. Persoanele din lateral mereu isi vor da seama ce faci. Pentru ca orice om are vedere periferica si observa si daca nu vrea ceea ce se intampla in lateral. Ca probabil se vor preface ca nu vad, e una. Dar de observat, vor observa.
Nu mi-ar placea ca partenerul sa ma pipaie printre picioare in sala de cinema.
Multumesc de fundite
Depinde cat de captivant e filmul, daca e plictisitor rau continui "pipaiala"la toaleta.
Sa.i pui mana pe picior sau pe un san da, dar nu altceva. suntem oameni sau animale?
laurentiumarian întreabă:
anonim_4396 întreabă: