anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna amici TPU... Am si eu o problema in dragoste sigh tragica, deci faza e ca imi place un baiat mult, m-am indragostit de el si el cred ca na ma place [adica doar cred] si s-a transferat la el in clasa o fata noua si eu l-am vazut cu ea ca ii dadea doar o tigara dar pe mine imediat m-a prins furia frustrated si gelozia si imi venia sa ii zic ca il plac dar nu am avut atat tupeu >.< si dupa la sfarsitu orelor de az doar ne-am salutat si am povestit putin dar nu i-am zis nimica, si chestia e ca mie imi place mult, vreau sa ma placa dar pentru un timp vreau doar sa ne cunoastem si sa fim prieteni pana ma acomodez cu scoala, ca am inceput scoala numa de doua saptamana, si as vrea sa imi dati si mie niste sfaturi ce sa fac va rog frumos!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Incearca sa te abtii.
Retine-ti furia si gelozia, pentru ca ai numai de pierdut.Realizezi cam ce impresie ai putea sa-i faci daca innebunesti subit?
Asa ca, incearca sa continui in acelasi fel in care ai inceput.Nu inseamna ca daca are o colega noua,gata,o sa si fie cu ea! Si,oricum,vad ca la sfarsitul orelor,te-a si salutat,ati si vorbit putin,deci nu te-a ignorat brusc,cum ar fi facut daca ii placea alta.
Asa ca,ia calmeaza-te si nu te mai amari de pomana!
In plus,fata respectiva,daca lua o tigara, nu stiu, dar mie a fata cuminte nu-mi prea suna.Ce zici?
Mult noroc!

| BecauseOfYou a răspuns (pentru greece12):

E pai sigur nu e laughing... doar ca nu cred ca cauta el neaparat o fata cuminte ca nici el nu e prea "cuminte". P.S: eu nu fumez, nu beau, si nici nu ma droghez

| greece12 a răspuns (pentru BecauseOfYou):

Da,dar nu poti stii niciodata, nu? Contrariile se atrag, nu uita.Deci,continua!

3 răspunsuri:
| danidlp a răspuns:

Hey, calma! Ia dat o tigare, nu i-a dat nr de telefon spre exemplu. Inteleg ca iti place de el, dar mai asteapta, trebuie sa-l cunosti mai bine. Tineti legatura si poate poate daca te place va face el pasul potrivit.