Poate nu m-ai vrea sa se vada cu tine. Si nu cred ca ai spus ceva gresit, doar ca poate nu a vrut sa iti spuna asta in fata si a cautat un motiv sa nu te mai caute. Nasoala situatie. Mult succes.
Si ce ai facut la el acasa? Ati plantat pomi fructiferi in gradina?!
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Raspunsul lui a fost unul stupid, ca nu vrea sa simta nimic...nu inteleg
Intr-o situatie de genul un baiat nu ar accepta ajutorul unei fete, mai ales financiar, nici in ruptul capului.Probabil are problemele lui pe care trebuie sa le rezolve.Decat daca nu esti dispusa sa astepti, poti sa-i spus asta daca vrei, nu cred ca ai ce-i face.
Deoarece tu cand spui...hei hai ca te ajut eu, de fapt e luata ca jignire.Baietii vor sa se descurce ei singuri,sa poarte ei de grija fetelor,nu invers. Daca esti ok cu o relatie mai la distanta,sa-l astepti pana îi merge si lui mai bine cred ca s-ar putea sa mearga intre voi,insa daca incepi sa-l disperi,sa-l intrebi despre probleme, te va lasa.El are nevoie sa fii oaza lui de liniste, nu sa-si faca griji, ca iti faci tu griji pentru el, si in felul asta sa-si bata capul cum sa te faca pe tine sa incetezi a te gandii la probleme lui.
Nu ai gresit cu nimic doar ca:
1) niciunui barbat nu ii place sa depinda de o femeie si chiar daca are nevoie de ajutor nu vrea sau pur si simplu orgoliul barbatesc nu ii da voie sa il accepte
2) in plus ai atins un subiect incomod, nimaui nu ii place sa il intrebi de fosta prietena, sau sa ii ceri explicatii pentru ceva legat de ea, numai ca nu toti reactioneaza asa. Probabil si tonul pe care l-ai intrebat sa fi fost mai ridicat si automat ai pus paie pe foc. Sau mai e si varianta ca poate vroia sa intrerupa relatia si alt motiv mai bun nu gasea. Da-i un timp de gandire. Vezi in acest timp ce se intampla. In acest timp incearca sa nu il stresezi cu mesaje si apeluri. Bafta!
Stii unii tipi sunt mai mandri si nu le place ideea de a fi ajutati..Cred ca actualul/fostul tau prieten era la fel. Daca s-a suparat doar pentru ca i-ai zis''te ajut cu banii''. Ar trebui sa accepte acest ajutor, este prea orgolios.