| deea13 a întrebat:

Buna andreea ma numesc.am si eu o intrebare? va rrog daca ma puteti lamuri? de 3 ani am probleme la ovarul stang unde din cate mi-a spus doctorul ginecolog am un chist iar din cauza acestuia ovarul stang nu-mi functioneaza.acum 2 saptamani am avut o hemoragie si am fost pentru tratament vreau sa mentionez ca in iulie "neam programat" eu si iubitul in ziua fertila sa avem un bebe...ca asta nu pot eu intelege, d o saptamana ma dor ft tare ovarele acum am fost la 2 ginecologi si nu s-a vazut a fi sarcina nici extrauterina nici normala. poate ma lamuriti voi. s-ar putea sa fie sarcina si sa nu se vada intr-o luna daca da e normal sa am asemenea dureri persistente? scurgeri nu am decat normale.ca nu stiu ce sa ma mai fac durerile nu trec si sunt decat in partea de jos sau se poate sa fie vorba de o extra uterina daca da de ce nu se vede? va rog sa mi dati vreun rasp daca puteti! multumesc!

3 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Ideea e ca doctorii sunt oameni si pot gresi.eu zic sa te mai duci si la altii sa vezi ce zic si aia si poate se va vedea si bebe-ul.succes! :*

| cristina_3322 a răspuns:

Pai la ce ginecologi ai fost tu de nu te`au lamurit? nu`mi pot da seama. Asta se rezolva la medicul de familie.

Nu stiu cum te pot ajuta altfel. dar iti urez succes, si sper sa poti avea copilul care ti`l doresti, sa fie sanatos si voinic:*!

| Loryoficial a răspuns:

Poate ai infectzie urinara! in orice caz du-te si mai fatzi odata analizele!