| Diaaa_3539 a întrebat:

Anu asta in primavara am fost cu un baiat pe care l-am iubit mult si cu care am facut multe lucruri [si prin multe ma refer si sex], dar am impresia ca el nu m-a iubit niciodata mai ales pentru ca dupa 2 saptamani mi-a cerut sa ne despartim. El a avut o relatie cu o persoana foarte apropiata mie dar cu care nu mai e.Eu continui sa il iubesc si as vrea sa se intample ceva, sa vorbec cu el (trebuie sa specific ca am ramas prieteni) dar sa vorbim mai multe, si sincer nici nu am curaj sa-l intreb de ceea ce a fost intre noi straight face. Voi ce parere aveti? happy

Răspuns Câştigător
| Kovacs06maria a răspuns:

Ia'ti inima in dinti si spune-i tot ce ai pe suflet...nu tine in tine
Mai ales daca l'ai iubit.
Propune-i sa va vedeti si sa vorbiti, depanati amintiri, iar printre acestea intreaba'l tot ceea ce vrei sa afli.
Nu poti trai la nesfarsit cu acele intrebari in minte si cu posibile raspunsuri care nici macar nu le sti care sunt cu adevarat acestea.
Succes!

6 răspunsuri:
| nuaminspiratie a răspuns:

fii barbata spune-i pe fata ce simti sih ca te-a ranit nu?
ca deci spune-i bafta:*

| Dariana a răspuns:

Din cate am inteles ati fost 2 saptamani impreuna si ati facut sex?thinking
Nu trebuia sa ii oferi sansa asta asa devreme, poate de asta s. a despartit de tine. Daca totusi ati ramas amici incearca sa ajungi la subiectul "noi" si vezi ce zice, daca il trateaza ca ataree inseamna ca e serios si poate poate o sa fie mai bine, daca vorbeste nu nepasare inseamna ca a fost o distractie si nu mai vrea nimic. Sper sa iti iasa ceea ce. ti propui!happy:*

| Gabi_6377 a răspuns:

E bine ca mai vrea sa mai fiti amici, la mine, in cazul meu, nici nu a vrut sa mai vorbim.Ai curaj si vorbeste cu el sa lamuriti situatia. Daca a vrut sa mai vorbeasca cu tine, inseamna ca te-a respectat si iubit candva.

| Diaaa_3539 explică:

Nu am fost 2 saptamani.Am fost 1 an jumate numa ca in primavara s-a intamplat.

| Razvan a răspuns:

Si tu in doua saptamani ai facut sex cu el? Eu in doua saptamani nu ii retineam nici macar numele de familiethinking
Aia nu a fost relatie ci aventura. E aiurea sa vorbesti de sentimente in 14 zile

| Diaaa_3539 explică:

Am fost un an jumte.Deci nu a fost aventurawinking