Pur si simplu nu stricati emotia asta dintre voi doi. Este foarte dragut ca va imbratisati, si ca vrea sa te insoteasca cam peste tot. Zambeste-i si tu in continuare daca si ea face la fel, si invit-o in oras mai zilnic, nu ca la o intalnire, ci pur si simplu iesiri amicale. Cumpara-i vata pe bat, alergati, mergeti si distrati-va. Mergeti la film, la suc, la biliard. Faceti tot ceea ce v-ar face pe voi doi fericiti. Oricum si ea te place, dar nu recunoaste. O sa fiti bine.
Buna.
Eu cred ca te place, dar momentan nu vrea o relatie, poate pentru ca e mica, sau pentru ca parintii nu o lasa.
Cel mai bine e sa continuati ceea ce ati inceput, ba chiar poate sa vorbiti mai mult, sa va cunoasteti mai bine!
Succes!
Deci e foarte frumoasa relatia voastra actuala de prietenie. Poate ea nu crede ca e pregatita pentru o relatie. Ar trebui sa o intrebi daca ea simte ceva pentru tine. Si sa comunici mai mult cu ea nu doar ii dai corn si pa.
De cand i-am spus ca imi place de ea nu mai vorbeste cu mine, nu imi raspunde la mesaje, o vad mai rar, dar sper sa fie cum a fost inainte si o sa fac mai multe pentru ea.