| ONLYM3e a întrebat:

Buna!, anul trecut am fost la unchiul meu care locuieste la tara, acolo am cunoscut o fata si cum am vazut-o mi-a placut.Sora unui prieten de-al meu a vb cu fata aceea si a intrebat-o daca ma place, dar nu a dat nici un raspuns.Cand veneam seara de la Paraclis eu cu prieteni si acea fata mergeam la un bar ff fain din apropiere, am jucat carti etc, o faceam sa zambeasca si in fiecare seara faceam cinste cu cate un suc sau o bere tuturor, ea a inceput sa ma placa.Cand am plecat de acolo am continuat sa tinem legatura prin mesaje, pana cand mi s-a terminat creditul, de cateva zile nu mai vorbisem cu ea, era f suparata, mai tin minte mesajele,, Dc nu mai vb cu mine?",,, Dc nu mai vb cu mine?". Nu am putut sa vb cu ea in nici un chip nu aveam cumsad, s-a suparat f rau pe mine si ultimul mesaj a fost:,, Daca nu mai vrei sa vb cu mine nici eu nu mai vb cu tine PA!". Am uitat-o f repede, dar cand a inceput iarasi vara ma gandeam la ea f mult, nici nu mai stiam cum arata.Am asteptat cu nerabdare sa ma intorc inapoi la unchiul meu sa o pot vedea pe ea.Seara la Paraclis am vazut-o, era f schimbata(in sens bun), nu avea prieten, ceea ce era bine, am crezut ca a uitat la fel de repede ca mine ce s-a intamplat anul trecut.Cand am intrat in bar am facut cinste tuturor ea nu a acceptat, m-am suparatlaughing. Mai tarziu am mers cu fetele si cu ea pana la o ulicioara, celelalte fete au mers acasa, am intrebat-o daca vrea sa o conduc pana acasa, a refuzat... M-am dus inapoi la bar cu baietii.Toata noaptea nu puteam sa dorm. A doua zi planuiam ca o sa discutam dar nu puteam, ea nu vroia sub nici un chip, era inca suparata si tot asa in fiecare zi.La plecarea mea ne-am adunat toti intr-un loc si ne-am distrat era si ea acolo.La sfarsit am condus-o acasa dar nu a vrut sa-mi raspunda la nimic.Am ajuns acasa f suparat ina ii mai dau mesaje, o sun dar nu raspunde... Ce as putea sa fac?

2 răspunsuri:
| secsilicioasa a răspuns:

Sa ii spui cum a stat treaba si ca e suparata pe tine fara vreun motiv daca din cauza asta nu mai vb cu tine. Daca nu e asta motivul atunci roag-o sa ti-l spuna.Se pare ca ii e teama sa se aventureze in ceva ce ar putea sa o faca sa sufere.Deci da-i dovada de incredere.

| rox13yy a răspuns:

Insista incontinuare,poate te gandesti sa ii oferi un buchet superb de flori sau ceva romantic, nu stiu, ceva ce ar sensibiliza-o si ar mai inbuna-o un pic.bafta