| anonima16 a întrebat:

Buna happy anul trecut mi-a placut de un baiat.:-J. Lui ii placea de mine `. Intr. o zi vine pr baiatului sa-mi spuna daca vr sa ma combin cu R. Nu i.am raspuns nimic. In moment respectiv era si R de fata. Am ajuns sa ne comb am stat cam 1-2 luna impreuna.Tot timpul ne certam si imi spunea : "Nu ai merita sa ma indragostesc de tine", dupa cateva zile a decis sa luam o pauza. Si de V. Days am aflat ca el in timp ce era cu mine era de fapt si cu prietena mea. Si mi-a spus : " Ai grija ce pr iti alegi :-J, noi n.am fost niciodata impreuna", au fost cele mai dureroase cuvinte…Desi le. a spus din orgoliu. Se apropie ziua lui si as vrea sa-i zic la multi ani. Sau daca am putea sa luam totul de la 0. Sa uitam tot ce-a fost. Zilele trecute la scoala se uita la mine si eu la el. Vreau sa fiu indiferenta cu el dar nu pot.Nu vreau sa-l fac sa sufere. Macar el sa fie fericit.Desi nu stiu ce as putea sa fac sa se reintoarca la mine.

Răspuns Câştigător
| marla a răspuns:

Pai felicita'l. poate se va incepe totul de la 0, incercarea na're vina =) bafta

4 răspunsuri:
| frumushika09 a răspuns:

Trebuie sa ii demonstrezi ca il placi! Daca astepti ca el sa faca primul pas s-ar putea sa nu mai faca niciodata! De exemplu ii poti trimite bilete anonime de dragoste si daca spune ca s-a indragostit de cea care-i trimite biletele poti sa ii spui ca u esti! Dar e doar un exemplu!

| Farcas a răspuns:

La fel el cat si prietena ta, nu te merita! Amandoi te-au tradat si niciunul nu ar merita sa fie iertat din punctul meu de vedere. Daca tu insa vrei sa te impaci cu el si crezi ca asa e cel mai bine atunci vorbeste cu el, s`ar putea sa ai noroc sa ii para si lui rau pentru ca te-a tradat.De ziua lui, du`te la el daca spui ca sunteti in aceeiasi clasa si ureaza`i un la multi ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nare cum sa sufere elhappy. daca ar fi suferit nu ti-ar fi spus vorbele aleAbig grin. poti pur si simplu sa ii dai un sms sa-i urezi la multi ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inteleg prin ce treci acum, dar uita de el. Mai tirziu o sa suferi si mai mult, daca vei incerca sa fii cu el. Pentru ca daca te-a obijduit o singura data, la sigur o va mai face de multe ori.