Trimite un id cu o adresa de contact, poate te pot ajuta.E foarte mult de discutat si nu are rost sa iti ofer un sfat doar citind o simpla discutie.
Iti dau facebook-ul https://www.facebook.com/Brunette.kreatza
"Acest utilizator accepta mesaje doar de la prietenii lui!"
Nu folosesc facebook, am folosit pe vremuri, acum sincer mi se pare o prostie. Zilnic vad cum multe dintre prietenele mele imi tot spun "Uite x nu a pus pe facebook ca am o relatie cu el" sau "I-a dat comment pe facebook nu stiu ce tipa". daca chiar vrei sa vorbim, poti sa iti creezi un cont de yahoo doar pentru asa ceva...
Buna.
Parerea mea e ca vrea sa te induca in eroare.
Daca vroia de la inceput sa va impacati, iti spunea, nu te lasa asa. Vrea sa te rogi de el, sa fi dupa "fundul lui" cum s-ar spune. Nu te injosi!
Prefa-te ca nu-ti pasa de el. Ignora-l macar pentru cateva zile sa vezi cum reactioneaza.
Oricum, sfatul meu e sa nu te rogi de el, ca mai sunt atatia baieti care te vor! ..si o sa-ti para rau dupa aia.
Bafta!:*
Daca baiatul e pampalau te va accepta iar. Este totusi posibil sa se intoarca numai pentru a-si bate joc. Si poate ca si meriti.
Ti-a descoperit slabiciunea fata de el, asa te poate transforma in sclava lui.Nu trebuia sa-i arati ca il iubesti deoarece 2 luni de zile cat ati stat impreuna nu este suficient pentru ati arata toate sentimentele dar te inteleg deoarece tu esti o novice iar el un parsiv, in cazul in care ati facut sex este de inteles de ce se comporta asa, chestiile astea cu "uite ce mi-a zis x sau y despre tine " sunt vechi tertipuri de a scapa de o "povara ", exact asta ai devenit tu pentru el o povara iar faa cu piscaturile si apelativul "urato" nu este altceva decat un fel de a te trece pe banca de rezerve, cand are chef de sex si nu gaseste in alta parte o sa abuzeze iar de tine aa ca fa bine si uita-l (stiu ca doare ) ca persoane de acest gen te imbolnavesc si e pacat de tine care ai toata viata inainte, ai o viata pe care trebuie sa ti-o traiesti, gandeste inainte de a face un pas sau a spune o vorba, de 10 ori sa te gandesti. Succes!
Da poate nu am scrupule asa cum spuneti unii dintre voi, dar faptul ca am recunoscut ca am gresit este un lucru pe cr nu multi il fac.Si faptul ca "stau dupa el" e pentru ca, chiar tin la el si singurul lucru de care ma mai invinovatesc sunt sentimentele mele pentru ca astept un amarat de semn din partea lui.Sunt uimita ca am ajuns sa "cersesc" putina atentie eu nu eram asa nici macar nu m-am gandit ac vreodata o sa fiu...