Nu , nu i se lasa sanii dar se poate dezvolta brusc. ii poate creste sanii, soldurile depinde de fiecare fata, nu toate suntem la fel
Altceva nu i se intampla?
Nu, altceva nu i se intampla. dar aveti grija, protejati-va
Se poate intampla sa ii intarzie ciclul menstrual pentru ca au loc niste schimbari in organism. Dar eu zic sa mai asteptati...
Ai rabdare sa mai creasca, daca isi incepe viata sexuala prea devreme e mai expusa la cancerul de col, sani nu i se lasa doar daca o sa aiba parteneri multiplii si ii schimba prea des, citeste pe net despre inceperea vietii sexuale la o varsta precoce si sa vezi acolo, mai ales ca se va maturiza mult mai repede si fizic si psihic, las-o sa isi traiasca copilaria.
Protejati va ...atat! nu are ce sa patesca. nici chestia cu sanii. a mai zis cineva aici ca daca ai parteneri multiplii se intampla asta, nu e adevarat. sunt prostituate care au cate 10 clienti pe zi si nu patesc asa ceva, poate dupa ani de zile dar nu e asa rapid. dupa 20 de ani da, dar asta ar pati in principiu fiecare femeie din lumea asta!
Nu i se lasă sâni. Doar o să se dezvolteze fizic. Dar depinde de fiecare fată. Nu toate sunt la fel.
Eu am 18 ani si n-am facut dragoste si sunt intr-o relatie de 2 ani cred ca ar trebui sa mai ai rabdare si in plus iubirea nu se rezuma la asta daca o iubesti sunt mii de modalitati sa ii arati ca tii la ea si in plus iti garantez ca nici tu nai nevoie de asta.
Din punct de vedere fizic, nu are ce sa se intample! Insa, cred ca la 15 ani este prea devreme avand o vedere ca o fata este complet dezvoltata la 16-18 ani! Cum sa zis si mai devreme, Daca o iubesti si vrei sa faci dragoste cu ea, mai astepti un an 2Sper ca ti-am fost de ajutor
Nu o sa mai fie fata mare atat