| George2013 a întrebat:

apelez la fetele cu experienta.
eu a si vrea sa fac dragoste cu ea, insa ai este frica ca i se for lasa sani si altele. eu nu stiu, nu am experienta asta asa ca fetelor va rog ajutati-ma.
chiar i se intmpla ceva prietenei mele daca facem dragoste? (ea are 15 ani.)

Răspuns Câştigător
| raisa1993maria a răspuns:

Nu laughing, nu i se lasa sanii dar se poate dezvolta brusc. ii poate creste sanii, soldurile depinde de fiecare fata, nu toate suntem la fel

| George2013 explică (pentru raisa1993maria):

Altceva nu i se intampla?

| raisa1993maria a răspuns (pentru George2013):

Nu, altceva nu i se intampla. dar aveti grija, protejati-vawinking

| Nolkyz a răspuns (pentru George2013):

Se poate intampla sa ii intarzie ciclul menstrual pentru ca au loc niste schimbari in organism. Dar eu zic sa mai asteptati...

14 răspunsuri:
| madagascar a răspuns:

Ai rabdare sa mai creasca, daca isi incepe viata sexuala prea devreme e mai expusa la cancerul de col, sani nu i se lasa doar daca o sa aiba parteneri multiplii si ii schimba prea des, citeste pe net despre inceperea vietii sexuale la o varsta precoce si sa vezi acolo, mai ales ca se va maturiza mult mai repede si fizic si psihic, las-o sa isi traiasca copilaria.

| radu75 a răspuns:

Protejati va ...atat! nu are ce sa patesca. nici chestia cu sanii. a mai zis cineva aici ca daca ai parteneri multiplii se intampla asta, nu e adevarat. sunt prostituate care au cate 10 clienti pe zi si nu patesc asa ceva, poate dupa ani de zile dar nu e asa rapid. dupa 20 de ani da, dar asta ar pati in principiu fiecare femeie din lumea asta!

| unknownn a răspuns:

Nu crezi ca-i cam devreme? Daca o iubesti mai astepti

| Brittanie a răspuns:

Mai aşteaptă! Sunteţi prea tineri.

| PedoBarbie a răspuns:

Mai aşteptaţi că aveţi timp.

| Larisssaa a răspuns:

Nu i se lasă sâni. Doar o să se dezvolteze fizic. Dar depinde de fiecare fată. Nu toate sunt la fel. happy

| Mariana2B a răspuns:

Eu am 18 ani si n-am facut dragoste si sunt intr-o relatie de 2 ani cred ca ar trebui sa mai ai rabdare si in plus iubirea nu se rezuma la asta daca o iubesti sunt mii de modalitati sa ii arati ca tii la ea si in plus iti garantez ca nici tu nai nevoie de asta.

| BiscuiteAlexandra a răspuns:

Din punct de vedere fizic, nu are ce sa se intample! Insa, cred ca la 15 ani este prea devreme avand o vedere ca o fata este complet dezvoltata la 16-18 ani! Cum sa zis si mai devreme, Daca o iubesti si vrei sa faci dragoste cu ea, mai astepti un an 2happySper ca ti-am fost de ajutorhappy

| George2013 explică:

dar altceva nu i se inatmpla?

| George2013 explică:

Altceva nu i se intampla?

| gogoasa007 a răspuns (pentru George2013):

Nu o sa mai fie fata mare atat