1. Daca sti din-nainte ca o sa dati test, pregatesteti foaia pe care o sa scrii si pe acea cu creionul(ca sa poti sterge) scrii ce vrei si la sfarsit stergi ce ai scris si gata.
2. Ti caietul, foaia pe genunghi si te prefaci ca lasi capul pe banca.
3. Puni caietul, foaia in banca si te lasi usor cu capul pe spatele scaunului si cu picioarele inainte si asa o sa vezi mai usor.
4. Iti scrii pe biletele mici si le bagi in buzunar si in timpu testului tu bagi mana in buzunar si atunci le zi in pumn foitele si o aduci pe banca sia sa te poti uita.
5. Scri pe palma.
6. Faci poze cu telefonul acasa la raspunsuri si te utiti.
Cam astea le stiu dar 1 am incercat si eu si amers.
P.S. (daca in caz ca se aud foile cum le rasfoiesti inceearca ca tusesti si asa nu o sa se mai auda ) Pa:*
Hmmm. Pai poti sa scrii cu marcarul pe jos. Sau pe telefon. Sau iti iei o folie din aceea transparenta si iti bagi foaia cu raspunsuri acolo si tio lipesti sub banca. Si cand vrei sa te uiti scoti foaia.
Scrie pe banca sau pe maini, daca nu merge baga caietul sub geanta si fate ca scapi pixul(creionul) pe jos. Daca nici asta nu tine n-ai decat sa inveti.
Buna am eu niste idei sper sa te ajute. 1)scrii pe mana (pe brat) si iti iei o bluza cu maneca lunga si ridici usor fara sa se prinda cineva.2)poti sa scrii pe banca si sa pui foaia de test peste.3)poti s-ati faci biletele mici si sa le pui in penar si sa nu te uiti in penar foarte insistent.4)sa scrii pe picior si sa pui picior peste picior si sa te prfeaci ca te scarpini funa?
Fitsuci . Le tii pe picioare si cand vine profu`stai picior peste picior sau le bagi in maneca
Daca profesorii de la orele respective te lasa sa stai cu telefonul pe masa,copiaza-ti lectiile acolo si te uiti pe furis,cand nu sunt atenti.
Poti sa-ti faci o fituica, o bagi in pantofi si te prefaci ca te scarpini, o scoti si-o bagi la loc.
O fituica ti-o poti pune sub fund [asta daca stai langa fereastra sau perete] si o scoti in partea dinspre fereastra/perete. Nu au sa se prinda.
Sau scrii in palma.
Sau pe masa si acoperi cu penarul [asta e cea mai simpla si da roade]
Hope I helped you!