| catzelushdeplush a întrebat:

Bunahappy Ar trebui sa accept cadourile lui? Prietenul meu nu este luna in care sa nu ma surprinda cu ceva, de fiecare data imi face o mica atentie dar...motivul nu il stiu. El imi spune ca o face din dragoste si pentru ca ma iubeste, nu ma indoiesc de acest lucru dar e logic sau normal atatea cadouri? tongue Multumesc

4 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna,daca el are placerea sa iti faca cadouri, de ce sa le refuzi? Oricarei fete ii place sa aiba parte de mici atentii din partea prietenului si e foarte bine, inseamna ca ii pasa de tine si vrea sa te faca fericita.Stii,multe persoane sunt mai fericite cand fac cadouri celor dragi decat atunci cand primesc.Eu cand fac cadou cuiva, ma simt foarte fericita, chiar mai fericita decat atunci cand primesc.Si tu ii poti face cadou o mica atentie.Nu ii refuza aceasta bucurie,ci bucura-te si tu ca ai un iubit asa grijuliu, care tine la tine, in ziua de azi se cam raresc persoanele de genul lui.Si eu primesc de la prietenul meu diferite atentii,uneori ma simteam cam prost ca tot el imi lua diferite lucruri si el cheltuia mereu cu mine,dar din moment ce sunt intr-o relatie cu el, cui sa ii faca cadouri, decat iubitei lui?

| dulse a răspuns:

El incearca sa iti demonstreze dragostea prin aceste cadouri...iti arata ca esti speciala pentru el ( si prietenul meu face la fel dar eu il refuz pentru ca ma simt prost sa primesc ceva de la altcineva:-p )

| fabiola a răspuns:

Fiecare isi manifesta dragostea in felul lui dar...atentie sa fie numai asta!

| Charvel a răspuns:

E perfect logic daca iti da cadouri. Totusi, sunt probabile doua explicatii de ce iti ofera asa de multebig grin.
1.ii este frica sa nu te plictisesti de el, sau sa nu-ti mai placa de el asa ca iti ofera cadouri frecvent pentru a te surpinde, astfel incercand sa te tina mai aproape de el [sa nu te piarda];
2.iti ofera aceste cadouri drept dovada ca te iubeste si ca tine la tine.
In ambele cazuri e bine si nu trebuie sa te enervezi/impancientezi/plictisesti de obiceiul asta al lui pentru ca el nu incearca decat sa te faca fericita si, pana la urma, cui nu-i plac cadourile?