Si tu acum mai baiete nu are nimic daca te masturbezi fara prezervativ daca o faci prea des e problema pentru ca 1º te simti moplesit fara puteri si 2º cand vrei sa intemeiezi o familie spermatoizii nu isi fac bine efectul si poate devii steril
Nu nu ai nevoie. dar nu fă în exces. că o faci de oaie. rămâi impotent dacă faci de peste 3 ori pe zi.
1-2 pe saptamana nu e prea mult. 2 ori pe zi e mult...
n-are nimic. spala-te pe maini.
Eu nu stiam ca oamenii se masturbeaza cu prezervativ , sa dai bani pe prezervativ degeaba?
) Rad de cand a fost pusa intrebarea
" Are ceva daca ma masturbez fara prezervativ?" =]]]]]
E posibil sa ramai "insarcinat" daca te masturbezi fara prezervativ.Cum poti sa pui o intrebare atat de stupida?)
Da' sa stii maaaa...
Vezi ca poti ramane gravid
In timp ce o lustruiesti prezervativul tine'l in gura
Foarte tare
1. gandeste-te ca atunci cand me vine pentru prima data cocosul pe la 12-13 dupa caz nici nu stiu ce-i ala prezervativ, masturbarea e din instinct, asa le vine... cum maiba sa foloseasca prezervativ la varsta lor si cum naiba sa folosesti prezervativ la masturbare? atunci cand faci sex da este indicat ca previne bolile (bts) si sarcinile nedorite dar asa la masturbare n-are rost sa dai banii... nici n-am auzit pana acum sa se masturbeze cineva cu prezervativ; dar in toate exista un inceput nu-i asa?
DorinelMunteanu69 întreabă: