Pai sti...de ce nu il suni u si stabilesti sa iesiti pe afara la o plimbarik si la un momendat ii spui ca s-a intamplat ceva ciudat cu tine ca un baiat a reusit sa te faca sa te indragostesti de el. ii spui daca poti si sigur poti ca il placi foarte mult si ai vrea sa ii mai ceri o sansa.nu strica niciodata sa risti si mereu e bine sa fi direct.nu o sa te refuze baieti isi gasesc greu prietene te va refuza doar daca are pe alta sau se gandeste la alta altfel nu vad ce problema ar fi.bafta fundita :d daca vrei
Tot ce trebuie sa faci este sa reiei legatura cu el, eventual sa va intalniti si sa vb deschis. Ii spui ca ti-ai dat seama ca ai sentimente fata de el si ca ai vrea sa fiti mai mult decat prieteni.
El poate a intrerupt legatura cu tine pentru ca ii faceai rau sufleteste fara sa iti dai seama. Poate s-a saturat sa astepte.
Insa incercarea moarte n-are si acum poti face tu primul pas. Daca te refuza, nu-i nimic. Mai sunt si altii. Bafta!
Un sfat foarte bun: Daca nu vrei sa fi inselata eu ti-as indica sa cauti altul. E foarte posibil sa nu te mai bage in seama ca deja i-a starnit interesul alta.
Un raspuns la intrebarea ta: Dai un sms si zi ceva in genul "ai chef sa facem ceva interesant?". Mai mult ca sigur daca e interesat catusi de putin si chiar nu are pe altcineva o sa intrebe "ce?" sau o sa te sune, sau o sa arate acolo un interes cumva. Cand isi arata interesul si intreaba ce anume ai de gand ai putea sa ii zici ceva in genul "pai te-am intrebat pe tine ca pari genul de persoana care stie sa se distreze, si tot nu am mai stat de vorba si noi in ultimul timp deloc".
Acum depinde mult de ce conversatii ai purtat inainte cu el.
Oricum repet: in caz ca iti pasa cu cine te combini si nu o sa vrei sa ai regrete eu iti recomanda pe altcineva pentru ca pun pariu ca sunt persoane mult mai interesante decat el. Poti afla de cat de "cool" e tipul si in functie de ideile cu care vine in legatura cu chestia aia interesanta. Daca e ceva banal si care nu te ia mai deloc prin suprindere atunci in nici un caz nu e un personaj interesant ci o sa se ajunga sa fie ecva boring (in caz ca nu iti atrage interesul prin faptul ca te inseala sau ca o sa te ignore cand considera el ca nu mai ai nimic interesant).
Pana acum sfaturile mele date i n legatura cu iubirea au fost 100% satisfacatoare (mai exact mereu a fost asa cum am zis eu, sau cum credeam ca va fi), si pot sa zic ca am dat foarte multe sfaturi, deci acum in caz ca vr-un sfat de-al meu nu e bun iti dau dreptul sa ma certi in ce mod vrei tu (mai ales daca nu am nici un motiv pentru care sfatul meu nu a functionat).
Anonim519 întreabă: