Eu personal as incerca sa ii spun ca nu as face niciodata avort si l-as intreba ce ar face in situatia data. Daca raspunsul nu ar fi unul normal (gen nimeni nu te poate obliga sa-ti omori copilul, te-as intelege si ajuta), atunci relatia s-ar afla intr-un impas serios. Fii atenta ca ajutor nu inseamna sa te ia de nevasta, ci sa recunoasca copilul si sa nu-ti faca sicane.
Ias spune ca e un nesimtit si ca nu asa se vb intr-un subiect delicat, apoi dupa primul contact i-as spune ca eu chiar am ramas, si as vedea reactia lui, daca a vb serios sau daca era la nervi, apropo...is baiat, sa nu se face confuzii
Cu parere de bine
cred ca o sa fiu de acord cu cuvintele lui
are abia 20, cam prostie sa ai pe la virsta asta copil si mai stiu eu ce. nemaivorbind de familie! Cred ca vei avea cind sa ai grija de ei. acum ar trebui sa te preocupe viata de student. si apoi nu conteaza cit va iubiti si cit va sunt asteptarile, niciodata nu stim ce se va intimpla indiferent de situatie!
Mult succes!
Nu stiu exact ce i-as spune dar asta m-ar pune cu singuranta pe ganduri... m-as gandii de doua ori daca vreau sa stau cu o persoana pe care nu ma pot baza in caz de urgenta sau de ceva grav, mai ales ca daca s-ar intampla asta nu ai fi singura vinovata ci ar avea si el vina!
Sa inteleg ca nu ati avut relatii sexuale? Daca sunteti de atata timp impreuna si daca vreti sa aveti o viata sexuala activa de ce nu vorbiti deschis si de ce nu cautati o metoda de contraceptie cu care sa fiti amandoi satisfacuti? Gandeste bine ca daca vei face sex fara protectie vei ramane repede insarcinata si nu cred ca doresti nici tu lucrul asta pentru. ca esti foarte tanara iar un avort poate avea urmari grave.Sunt doi ani de relatie, voi nu ati discutat subiectul asta pana acum?
Nu face sex fara protectie ca este foarte greu sa cresti un copil de la varsta asta dar este ingrozitor sa ucizi un copil care nu are vina. Vorbeste cu partenerul tau si va doresc sa o relatie frumoasa
E bine ca te-a avertizat de la inceput ca nu e pregatit pentru a face un copil! Daca sunteti impreuna de 2 ani, cred ca-l cunosti cat de cat, sa stii daca are rost sa ramaneti impreuna si nu cred ca tu ai fi capabila sa faci un copil fara aprobarea lui! Dar daca accidental se va intampla, va trebui sa stii care e opinia lui! Asta trebuie sa o sti! Oricum e mai bine sa eviti sa aveti probleme de genu, sa nu fiti in dificultatea asta! Sunt unii care la 15ani se decurca, si voi inca mai dicutati?