Din ce inteleg prima data cand citesc mesajul este ca te deranjeaza faptul ca e mai mic decat tine.Ptr ca alta relevanta nu ar avea. Ori chestia asta chiar nu prea conteaza.Sinceritatea invinge...in 3 cazuri din 7 din pacate. Sfatul meu ca baiat, cauta un motiv.Cauta-i o greseala si fa sa para o despartire naturala.Va durea mai putin decat sa-i spui "stii de fapt nu te iubesc". Stiu ca nu este foarte moral ce zic eu dar in felul asta ii poti menaja cat de cat sentimentele
Gandeste-te de cine iti pasa mai mult : de tine sau de el?
pentru ca sunt doua solutii : ramai cu el sa nu sufere el, dar suferi tu, si dupa o perioada de suferinta o sa-si dea si el seama ca nu te simti bine langa el, o sa va certati si tot tu iesi prost din relatie.
sau te desparti acum de el si inchei povestea. daca nu vrei sa-l ranesti prea tare, sugerez acum. spune-e ca vrei sa te concentrezi pe studii ( tot incepe scoala) si ca nu-ti permiti acum sa ai un prieten.
Dar de tine nu ti-ar fi mila? Gandeste-te ca in timp acumuleaza si mai multe sentimente! Daca nu poti fata in fata, trimite-i un sms in care ii explici motivele tale, si poti si specifica daca doresti ca puteti ramane prieteni, desi in perioada urmatoare nu cred ca se va putea intampla asta... Bafta! Si fi putin egoista
Cu cat mai repede cu atat mai bine. Daca esti sigura ca nu este potrivit pentru tine, spune-i asta inainte sa apuce sa tina si mai mult la tine, pentru ca va fi mai rau pentru el, iar pentru tine va fi si mai greu de luat aceasta decizie.
Stii poate amandoi sunteti vinovatii in ceea ce se intampla intre voi doi. si eu cred ca cel mai bine ar fi sa va spuneti problemele voastre si cea mai importanta chestie intr-o relatie este sinceritatea, si sincer nu cred ca ai descoperit asa intr-o luna ca nu te potrivesti cu el, si spui ca ti e si mila sa ii spui ca vrei sa te desparti de el nu sunt eu vreun psiholog dar cred ca nu spui totul.Tot ceea ce te sfatuiesc eu sa faci e sa vorbesti deschis cu el si sa va aflati problemele unuia celuilalt. Daca ti la el si vrei sa te desparti fara sa ii frangi inima cam asa ar trebui sa faci.Bine asta este sfatul meu acum e decizia ta ceea ce vrei sa faci.
Daca ti-e mila de el, ar trebui sa iti fie inca si mai mila de tine.Stand cu un baiat cu 2 ani mai mic ca tine simti nevoia sa il protejezi, deci tu ti-ai asumat un rol de mama si nu de iubita.Trebuie sa intelegi ca intr-o relatie aveti drepturi egale.Cand o relatie simti ca se termina cel mai bun lucru pe care il poti face e sa fi cinstit fata de partener
HappynewCenusa întreabă: