| Alexandralore a întrebat:

Buna,as avea nevoie de niste pareri. Sunt impreuna cu sotul meu din clasa a 9-a, de-a lungul timpului am trecut prin multe încercări, dar cu toate astea mereu am ramas împreuna. Eu în prezent am 2 joburi, unul la birou si aplicare extensii de gene. De când lucrez am inceput sa investesc in mine(operatii, etc.) deoarece am ramas cu niste complexe in urma unor incidente nefericite din relație, și ma simt mai bine acum. Revenind, eu lucrez la gene doar cu "circuit inchis", la insistentele unei cliente vechi am luat o fată noua. Aceasta fata noua, m-a cam stalkerit si pe tik tok cu o saptamana inainte sa vina la mine, nu am bagat de seama. Cand a venit, imi punea tot felul de intrebari: " de unde ai avut bani de operatii?" " nu crezi ca te-a inselat niciodata sotul? " si multe intrebari inadecvate pe care nu le mai tin minte, bineinteles ca am raspuns foarte scurt si la obiect. Cand s-a asezat am vazut ca a sters repede oconversatie pe whatsapp, si poza seamana cu cea a sotului meu, nu am vazut 100% si am zis ca sunt paranoia. A plecat, totul bine. Iar peste ceva timp vine sotul suparat acasa ca "cineva " care cunoaste o clienta de a mea i-a spus ca eu i-am povestit clientei ca imi doresc un barbat care sa imi fi oferit aceste operatii, ca sotul meu nu are asa multi bani si ca acum ma cauta foarte multi barbati. I-am negat, bineinteles deoarece chiar nu e adevarat. Si sotul meu chiar are si el o situatie buna. I-am zis eu nu vorbesc asa ceva cu clientele, si nu ma crezut. Apoi a dat play la un mesaj vocal modificat cu voce unde spunea acelasi lucru " ca am mers la ea si a asa a zis de tine dupa atatia ani, ca se lauda cu operatiile" laughing) si ce prostii indruga pe acolo. I-am spus sa imi zica cine i-a zis sau daca are vreo treaba cu vreo clienta si a refuzat sa imi zica. Momentan, mi-am suspendat activitatea si sunt foarte suparata pentru asemenea barfe si pentru ca el crede pe oricine. Poate sunt eu paranoia, dar sa aiba vreo legatura acea clienta cu el? Nu stiu ce sa fac. Chiar am simtit un vibe ciudat de la fata respectiva, si chiar am vrut sa il intreb atunci daca o cunoaste ca mi s-au parut prea ciudate intrebarile, dar am zis ca sunt paranoia si nu am mai zis nimic.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Si ce doresti de la noi?

| annonimaaaa555 a răspuns:

Încearcă sa vorbești cu soțul tau. Mie mi se pare că ar avea ceva legătură si daca nu vrea sa îți arate cine i-a trimis acel vocal, e foarte clar ca ascunde ceva. Fi directa si mai "rea" sa nu fi slaba in fața lui. Fa orice ca sa scoti adevarul din el

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Pe clienta o confrunti direct cu mesajul vocal. Si nu o mai primesti pe viitor!
Iar pe stalkerita o concediezi pentru conduita inadecvata. Simplu!
"la insistentele unei cliente vechi am luat o fată noua." Asta e clienta cu pricina?

"Chiar am simtit un vibe ciudat de la fata respectiva" Asculta-ti intuitia.

Ce da serios de gandit e urmatoarea fraza: "am ramas cu niste complexe in urma unor incidente nefericite din relație"
Sotul tau te-a facut sa te simti inadecvata?
Iar acum, cu "imbunatatirile" tale, e gelos si incearca sa te testeze?

Da, ai o tesatura de intrigi impotriva ta.
Roaga-te in fiecare zi. Cere protectie. Mergi la Biserica si plateste slujba.