| dia54 a întrebat:

As avea nevoie de niste sfaturi. Am 20 de ani si stiu ce vreau de la viata sunt casatorita de 2 ani cu sotul meu pe care l-am iubit enorm doar ca el s-a schimbat nu imi acorda atentia nu ma saruta, cand iesim in oras la discoteca ii place sa se mandreasca cu mine pentru ca toti prieteni lui ii spun ca sunt frumoasa etc.Am incercat sa discut cu el el spune ca nu are nimica ca e ok ca si inainte.Bea foarte mult cu prieteni si ma si lovit odata, de atunci sentimentele mele pentru eu sau schimbat, Am cunosc pe cineva care eu cred ca mar iubi cu adevart este o cunostinta de a sotului meu cu care vorbesc de 3 4 luni si am ajuns sa tin enorm la el. si el imi cere acum sa renunt sa pun punct la tot, pentru ca el spune ca tine la mine si nu poate sa stie ca eu dorm alaturi de alcineva.Intre mine si respectivul nu sa petrecut nimica pentru ca eu sunt plecata in alta tara.Nu stiu ce sa fac.sunt confuza.Iam cerut sa imi ofere timp sa fie in continuare langa mine, eu nu poate. am vrut sa merg la el, el nu poate.i-am zis sa astepte pana in august el nu poate. Nu stiu ce simte daca ma iubeste nu stiu.

13 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca stii ce vrei de la viata, nu poti fi confuza.
In plus, daca doi ani langa sotul tau te-au dezamagit atat de mult incat sa te lasi vrajita de un necunoscut in 3-4 luni,atunci gresit te-ai maritat,trebuia sa mai astepti.
Vor exista destui care vor incerca sa-ti intre in gratii si care nu vor putea sa "suporte" ideea ca dormi alaturi de altcineva.
Numai ca acest altcineva e sotul tau,singura l-ai ales si de buna voie ai devenit femeia lui.
Iar el,bun sau rau(iti repet,tu l-ai ales),te-a considerat cea mai buna,cea mai frumoasa si cea mai demna(!) femeie si te-a ales dintre toate,sperand sa formati o familie fericita,sa fii mama copiilor lui,sa-i cresteti impreuna...
Daca nu mai suporti viata cu cel pe care l-ai ales ca sot, divorteaza, nu-l minti.
Dar, cu o frecventa de doi ani, in zece ani vei schimba cinci barbati.
Asa vrei sa fie viata ta?
Tu hotarasti.

| mgtow a răspuns:

Tineretul asta, la barbati nu le prea arde de o femeie fixa in viata lor dar nici fetele nu rezista doar cu unul singur pana la vreo 40 si ceva de ani. Eventual calugaritele sant cele mai sfinte femei de pe pamant doar daca nu se culca cu popa si restul greu de crezut ca fac parte din oamenii cu suflet mare asa ca grija cu cine stai si ce faci mai departe pentru ca e posibil sa faca gafe cu tine.

| DNSK a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=teFc0AeZxgE

ia asculta asta. de aia casatoriile la varsta la care esti copil nu sunt bune. e o lectie de viata. ti-as spune mult mai multe, dar vad ca incet incet incepi tu sa le intelegi. bafta-n viata

| AlleScumpy a răspuns (pentru DNSK):

Iubesc melodia aia!

| Ofiintă a răspuns:

Buna,

Cu siguranta nu te iubeste, cineva care te iubeste nu da in tine.
Esti tinerica, te-ai casatorit mult prea devreme, si de ce sa nu-ti acorzi o a doua sansa?

| h3r a răspuns:

De ce te-ai aruncat așa?
S-a schimbat și nu cred că o să-l mai aduci pe calea cea bună.
Nu cred că neaparat este vina ta.
Ai niște responsabilități, de fapt... aveți, însă el a cam uitat de asta.
Încearcă dacă crezi că el mai merită, să salvezi! Este păcăt ca după o promisiune să vă desparțiți...

Încă ceva, dacă din păcate se termină te sfătuiesc să nu te mai grăbești, să rămâi pe loc! Nu te arunca la altul, mai mult o să suferi.
Cât despre relația ta, tu știi cel mai bine!

| Oana92 a răspuns:

Asta se intampla cand te casatoresti asa de devreme. Nu e corect ce faci tu, tot inselat e, cel mai cinstit e sa pui capat casniciei si sa divortezi, preferabil intr-un mod civilizat. Trebuia sa pui capat relatiei in momentul in care te-a lovit.

| raluk27 a răspuns:

1. Se pare ca nu stii ce vrei de la viata
2. Tu ce faci ca lucrurile sa mearga bine, sa fie la fel de atent ca inainte?
3. Ti-ai luat responsabilitatea unei casnicii, asuma-ti-o. Mereu va fi unul mai frumos, mai grozav, care iti face ochi dulci.
4. Nu face greseala sa dai divort pentru ala. Din ce spui, e genul care iti spune pa in secunda doi. Vrea doar sa te vada despartita si atat. S
a-i creasca lui ego-ul de macho "ma, aia a dat divort pentru mine. E lesinata dupa mine".
5. Daca simti intr-adevar ca relatia cu sotul nu mai merge, ok, divorteaza, dar nu pentru tipul cel nou sau pentru altul.

| Cristiann25 a răspuns:

Sa trec peste modul de scriere care este unul foarte "degradat" sa spunem asa ca nu am alt termen in momentul asta.
Spune-i sotului tau cat mai repede pentru ca nu este frumos ce faci! Esti maritata dar flirtezi cu altul? Cum vine asta? Tie ti-ar placea ca sotul tau sa te faca pe la spate?!
Ori iti rezolvi treburile cu sotul sa fie ca inainte ori lasa-l.
Apropo puteai sa gasesti si tu pe altcineva nu pe un prieten de-al sotului pentru ca e dureroasa chestia asta mereu crede-ma.
Voi fetelor/femeilor faceti niste lucruri care lasa de dorit.Norocul meu ca nu pun la suflet multe chestii ca asa m-as duce naiba!
Succes!

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Spui ca stii ce vrei de la viata. Te-ai grabit cu maritisul dupa parerea mea iar acum faci o alta greseala. Deja te gandesti la altcineva si nu la oricine ci la un amic al sotului tau. Tie ti se pare in regula? Nici nu cred ca vrei sa rezolvi lucrurile cu sotul tau desi cam asta ar fi indicat. El te-a lovit, a facut greseli pe care tu probabil i le-ai trecut cu vederea..comportamentul sau justifica faptele tale? El bea prea mult dar tu deja vorbesti despre iubire cu un alt baiat..si nu de azi de ieri. Cred ca tu ai gresit mai mult decat el, poate fara intentie. Din momentul in care simti ca o relatie (o casatorie grabita) nu mai merge si nici nu simti nevoia sa te o faci sa mearga din nou, e cazul sa te gandesti serios la despartire. Nu poti vorbi in continuare cu amicul sau (caruia evident nu ii place situatia) si sa ramai maritata. Daca tot stii ce vrei si ai considerat ca esti pregatita si suficient de matura pentru o casatorie, acum ia o decizie inteleapta cu aceiasi maturitate si hotarare. happy Succes!

| DaRaspund a răspuns:

Nu casatoria e de vina, ci partenerul. Nu stiu daca cunostintarespectivate iubeste dar e clar ca nu artrebui sa stai cu sotul tau dupa ce te-a lovit!

| AlexBpm a răspuns:

Marea greseala a fost ca ai facut o nunta prea repede. In majoritatea cazurilor se ajunge la ce problema ai tu acum. Nu incerca sa ei o decizie imediat si fara sa gandesti inainte. Cred ca daca tot ai aceasta casatorie sa incerci sa tio slavezi. Daca nu reusiti sa va salvati atunci poti sa iti duci viata mia departe fara el. Cat despre prietenul ivit si zice ca tine la tine daca te vrea langa el o sa fie dispus sa astepte cat timp este nevoie. Esti tanara asa ca viitorul il ai in fata cu sau fara unul din cei doiwinking

| lastride a răspuns:

Eu sunt "mascul feroce" si din punctul asta de vedere nu m-as casatori pana in 25 de ani nici sa ma impusti (vorba vine).
Ai facut o greseala mare.

Acum trebuie ieparata. DIn momentul in care te-a lovit trebuia sa pui punct, doar amani inevitabilul si inclusiv, fericirea. Bafta multa