| DeeaEle007 a întrebat:

As avea nevoie de o parere, din martie ma tot chinui sa raman insarcinata. Analizele noastre toate sunt ok. Ovulatie am dar eu avand o menstruatie neregulata 32-36 de zile e mai dificil. Ultimul ciclu pe 20 iunie si s-a incheiat pe 25iunie, pe data de 6-7-8
Iulie am avut unele scurgeri maronii. Maine ar trebui sa imi vina menstruatie dupa calendar iar dupa ultimile mentruatii in jur de 23-25 iulie. Toata luna iunie am luat acid folic pana in prezent. Sex neprotejat zilnic daca nu o zi da una nu activi sexuali suntem. Credeti ca e posibil sa fiu? Imi doresc foarte mult. De cand am inceput sa ne apucam de un bebe mai ales acum am o stare foarte urata sa zic asa obosita mereu sunt chiar daca stau ma ia somnul la ceva timp, sanii sunt un pic umflatii, astazi am avut unele dureri la burta sa zic asa, nu stiu daca ma anunta ca vine menstruatia ca eu de obicei am o menstruatie mai silentioasa, o durere de burta si gata, dar eu am de ceva timp mai exact de azi dimineata dar pana acum nici un semn de menstruatie. Daca fac un test cred ca e prea devreme la o analiza ar iesi ceva? Nu mai am rabdare...

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| corbulalbrosu a răspuns:

Acele scurgeri de culoare maronie foarte dubioase si complet inexplicabile, care s-au produs pe parcursul a 3 zile si mai ales in perioada zilelor a 17-a, 18-a si a 19-a a ciclului menstrual adica in preajma zilei de ovulatie nu sunt deloc de bun augur. In cazul in care lungimea ciclului este de obicei de 32-36 de zile, reiese ca OVULUL ar fi fost eliberat din folicul in jurul zilelor de 8-11 Iulie si in acest caz un test de sarcina beta-hCG pe baza analizei de sange al carui rezultat sa fie GARANTAT valabil si valid in proportie de 99%, se poate efectua numai dupa data de 21 Iulie. Multa sanatate!

3 răspunsuri:
| DeeaEle007 explică:

Nimeni?