| meLyssa_9110 a întrebat:

Buna happy as avea nevoie de parerea voastra intr-o situatie.De ceva timp tin legatura zilnic cu un prieten pe care il cunosc de la fostul meu prieten cu care am terminat relatia de acum aproximativ 2 ani(au fost prieteni buni, au stat in aceeasi banca in liceu si in aceeasi casa pana acum 3 ani pana cand au luat-o fiecare pe drumuri diferite, mai tin legatura dar mai rar )... de jumatate de an incoace vorbim orice, despre orice, si pe messenger si pe facebook si la telefon.peste 2 zile se intoarce in tara, respectiv in oras si ar vrea sa ne vedem. din ce mi-am dat seama respectivul ar vrea mai mult de o prietenie gen "amici". sincer si eu il plac destul de mult dar sunt confuza deoarece nu m-as baga intr-o relatie cu prietenul fostului meu, cu care am ramas ce este drept amici.Credeti ca ar fi corect din partea mea? sau cel putin din partea la amandoi?

Răspuns Câştigător
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Nu te gandi la asta. Este adevarat ca ei doi au fost colegi de liceu, dar trebuie sa te gandesti ca foarte putini dintre noi, mai ales daca se afla la o distanta considerabila, mai tin legatura cu fostii colegi. In plus, nu e ca si cand voi doi l-ati fi tradat cat timp tu erai in relatie cu prietenul tau. Relatia ta, dupa cum spui, s-a terminat demult si ati ramas prieteni. Nu este cazul sa ai mustrari de constiinta degeaba. Tu si prietenul tau actual este important sa va intelegeti si dupa cate zici aveti o relatie buna, comunicati bine. Este adevarat ca si eu cred ca el vrea mai mult decat o simpla amicitie. Cat despre corectitudine, nu cred ca este cazul sa iti faci griji, stii ce se spune "in dragoste si razboi totul este corect".

5 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Corect,este.De tinut, nu prea sunt sanse.

| IloveME a răspuns:

Sincer nu vad nici o problema, u nu mai ai nimic cu bunul lui prieten de 2 ani. daca se poate si credeti ca va va fi bine impreuna dc sa nu incercatzi si cu fostul puteti foarte bine pastra legatura(una de prietenie ca si pana acu)

| Tiberius a răspuns:

Ce importanta are? Daca voi doi sunteti fericiti ce mai conteaza alceva? Ce e corect si ce nu e corect? Daca iti place de el si lui de tine de ce nu?

| Cåpåċεl a răspuns:

Da, poti fi cu el, de ce nu? Daca sunteti fericiti nu mai conteaza nimic, in afara de fericirea foastra.happy

| Dakota a răspuns:

Nu este nici o problema.
Daca va placeti nu este nici o problema.happy
mergi mai departe happy