Nu te gandi la asta. Este adevarat ca ei doi au fost colegi de liceu, dar trebuie sa te gandesti ca foarte putini dintre noi, mai ales daca se afla la o distanta considerabila, mai tin legatura cu fostii colegi. In plus, nu e ca si cand voi doi l-ati fi tradat cat timp tu erai in relatie cu prietenul tau. Relatia ta, dupa cum spui, s-a terminat demult si ati ramas prieteni. Nu este cazul sa ai mustrari de constiinta degeaba. Tu si prietenul tau actual este important sa va intelegeti si dupa cate zici aveti o relatie buna, comunicati bine. Este adevarat ca si eu cred ca el vrea mai mult decat o simpla amicitie. Cat despre corectitudine, nu cred ca este cazul sa iti faci griji, stii ce se spune "in dragoste si razboi totul este corect".
Sincer nu vad nici o problema, u nu mai ai nimic cu bunul lui prieten de 2 ani. daca se poate si credeti ca va va fi bine impreuna dc sa nu incercatzi si cu fostul puteti foarte bine pastra legatura(una de prietenie ca si pana acu)
Ce importanta are? Daca voi doi sunteti fericiti ce mai conteaza alceva? Ce e corect si ce nu e corect? Daca iti place de el si lui de tine de ce nu?
Da, poti fi cu el, de ce nu? Daca sunteti fericiti nu mai conteaza nimic, in afara de fericirea foastra.
Nu este nici o problema.
Daca va placeti nu este nici o problema.
mergi mai departe