Stii, nimeni nu isi da seama cat de valoroasa este persoana doar dupa ce o pierde si ii simte lipsa, atunci vede `pretul` ei.Si iubita, daca iti da mesaje de dragoste, este ceva foarte frumos, nu foarte multi baieti sunt sentimentali, asta arata ca tine mult la tine si ca ii pasa. Ar trebuii sa-l apreciezi cu adevarat
Respect pentru lolly...Dar ar mai putea fi o chestie.Sigur nu a fost doar senzatia ca tii la el? Totusi, 1 luna nu e mult.Si atunci cand esti cu el te simti bine, pentru ca esti iubita.Dar atunci cand nu mai esti langa el, nu mai face anumite gesturi si nu mai simti acel ceva.iar el iti da mesaje pentru ca tine la tine(senzatia de atasare, nu iubire...repet, doar 1 luna).Eu cred ca ar trebui sa te gandesti putin la tine, sa mergi prin creieras, constient, subconstient si sa vezi daca nu faci aceasta chestie doar pentru faptul de a te simti iubita.Mai sunt persoane care fac astfel de lucruri .Ce sa zic, bafta >
Pai simplu. faza este ca il iubesti.chiar daca zici ca nu il iubesti asta este in adancul tau. iubirea este acolo eu spun sa fiti impreuna dar sa stati nu foarte des impreuna.mai ai nevoie si de timp singura pentru tinedeasta te simti asa. dupa un timp cand sunteti impreuna dar ai timp si pentru tine ai sa vezi ca totul va fi bine
Draga mea asta`i prt ca il iubesti.Cand e langa tine,te simti asa pentru ca te pierzi,Si daca si el te iubeste, si tu te simti bine la el, dc nu v`impacatzi?. Impacati`va ca o sa fie totul bine.T pup`!
Nu ne mai aburi cu romane de dragoste aici....raspunde-i intrebarii pe care ti-a pus-o.si zi "Da"...ca nu e mare lucru, e clar ca trebuie sa fiti impreuna
Ai spus ce se intampla cu tine : cand nu te simti bine langa el totusi baga-l in seama mai mult pentru c l a un moment dat nici el nu se va mai simti bine in preajma ta deci in orice situatie fi alaturi de el indiferent daca nu iti mai place de el si vrei sa te desparti de el gandeste ca odata si odata o sa iti fie dor de el si fereastra lui se va inchide si va crede ca toate fetele sunt la fel si mereu alaturi de el si fal ferivit daca ii vrei binele fi alaturi de el pentru ca daca nu-i vei fii va traii singur tot restul vietii si daca tii la el evident ca nu vrei asta Sper ca mesajul meu te-a ajutat t pup
Mult noroc eu am avut aceeasi situatie si totusi am rezolvat-o
cu ajutorul celor de pe site :X va multumesc :X:X:X
00Andreea008 întreabă: