| alina6344 a întrebat:

As avea nevoie de putin ajutor. Am fost impreuna cu un baiat 1 luna si o saptamana. Toate bune si frumoase la inceput: eu credeam ca simt ceva adevarat pentru el, toata lumea ne vedea cuplul perfect. Dar, totul s-a stins deodata din partea mea: ma seca cu mesajele lui de dragoste si planurile pe care si le facuse pe viitor asa ca am hotarat [dupa o saptamana]sa ma despart de el. El a suferit enorm de mult iar eu credeam ca imi este mai bine asa. Proasta alegere. Dupa despartire ii simteam lipsa, si eram extrem de geloasa cand il vedeam cu alte fete, asa ca am inceput sa vorbesc din nou cu el.

In prezent ne intelegem bine dar nu stiu ce este cu mine: Cand il am langa mine nu il vrea iar cand il pierd simt ca am nevoie de el ca de aer. Ce inseamna asta? Chiar nu pot sa-mi dau seama ce este cu mine si nu stiu ce sa fac, pentru ca el aseara m-a intrebat daca vreau sa fiu din nou impreuna cu el si nu am dat nici un raspuns.

P. S: Duminica a foost o zii minunata pentru amn2, pentru ca am mers in oras la o prietena. tot timpul m-a tinut de mana si in brate iar eu m-am simtit foarte bine, dar seara cand am ajuns acasa m-am gandit ca nu il vreau langa mine.

Stiu ca am mai pus intrebarea asta odatahee hee dar am nevoie de mai multe sfaturistraight face Va rog ajutati`ma!straight facestraight facecryingcryingcrying

Răspuns Câştigător
| lolly a răspuns:

Stii, nimeni nu isi da seama cat de valoroasa este persoana doar dupa ce o pierde si ii simte lipsa, atunci vede `pretul` ei.Si iubita, daca iti da mesaje de dragoste, este ceva foarte frumos, nu foarte multi baieti sunt sentimentali, asta arata ca tine mult la tine si ca ii pasa.happy Ar trebuii sa-l apreciezi cu adevarattongue

6 răspunsuri:
| fgch a răspuns:

Respect pentru lolly...Dar ar mai putea fi o chestie.Sigur nu a fost doar senzatia ca tii la el? Totusi, 1 luna nu e mult.Si atunci cand esti cu el te simti bine, pentru ca esti iubita.Dar atunci cand nu mai esti langa el, nu mai face anumite gesturi si nu mai simti acel ceva.iar el iti da mesaje pentru ca tine la tine(senzatia de atasare, nu iubire...repet, doar 1 luna).Eu cred ca ar trebui sa te gandesti putin la tine, sa mergi prin creieras, constient, subconstient si sa vezi daca nu faci aceasta chestie doar pentru faptul de a te simti iubita.Mai sunt persoane care fac astfel de lucruri tongue.Ce sa zic, bafta >big grin

| lucik93 a răspuns:

Pai simplu. faza este ca il iubesti.chiar daca zici ca nu il iubesti asta este in adancul tau. iubirea este acolo eu spun sa fiti impreuna dar sa stati nu foarte des impreuna.mai ai nevoie si de timp singura pentru tinedeasta te simti asa. dupa un timp cand sunteti impreuna dar ai timp si pentru tine ai sa vezi ca totul va fi bine

| Cryssu17 a răspuns:

Draga mea asta`i prt ca il iubesti.winkingCand e langa tine,te simti asa pentru ca te pierzi,happySi daca si el te iubeste, si tu te simti bine la el, dc nu v`impacatzi?happy. Impacati`va ca o sa fie totul bine.T pup`!

| GreenJoker a răspuns:

Nu ne mai aburi cu romane de dragoste aici.laughing...raspunde-i intrebarii pe care ti-a pus-o.si zi "Da"...ca nu e mare lucru, e clar ca trebuie sa fiti impreunawinking

| Alexutzu91 a răspuns:

Ai spus ce se intampla cu tine : cand nu te simti bine langa el totusi baga-l in seama mai mult pentru c l a un moment dat nici el nu se va mai simti bine in preajma ta deci in orice situatie fi alaturi de el indiferent daca nu iti mai place de el si vrei sa te desparti de el gandeste ca odata si odata o sa iti fie dor de el si fereastra lui se va inchide si va crede ca toate fetele sunt la fel si mereu alaturi de el si fal ferivit daca ii vrei binele fi alaturi de el pentru ca daca nu-i vei fii va traii singur tot restul vietii si daca tii la el evident ca nu vrei asta Sper ca mesajul meu te-a ajutat big grin t pup

| Alexutzu91 a răspuns:

Mult noroc eu am avut aceeasi situatie si totusi am rezolvat-obig grin
cu ajutorul celor de pe site :X va multumesc :X:X:X