anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As avea nevoie de sfatul vostru va rog. Daca sunteti dispusi sa cititi... Sunt impreuna cu un baiat de 1 an, virgini amandoi. Ma iubeste vad asta in ochii lui. Are grija de mine imi spune ce face daca e bine aia ce părere as avea despre cealalta cand e racit ma intreaba daca poate papa inghetata stiu suna ridicol dar e dragut in acelasi timp. Avem amandoi 18 ani. Copilărosi din fire si maturi cand trebuie. Stiu ca isi doreste sa fie mai aproape de mine daca ma intelegeti dar ma asteapta pana voi fi sigura ca este o idee buna. La noi lucrurile sunt ceva mai complicate. Are rabdare nu ma forteaza sa fac ceva ce nu as vrea, ma ajuta, ma sprijina, are incredere in mine si totusi ceva imi lipseste. Stupid nu? Pai sa va spun.
Eu nu m-am indragostit de el, nu am avut acei fluturași de la inceput. Tin sa mentionez ca este primul meu prieten, singurul de pana acum caruia i-am permis sa se apropie fiind ca e un baiat bun da cine m-ar mai intelege nu? Revenind nu am avut acei fluturasi, am zis sa incerc sa vad ce iese si am ajuns sa tin la el in timp putin cate putin desi imi era greu, dar totusi nu voiam sa o rup si am ajuns pana in prezent. Nu sunt sigura de sentimentele mele am fost sincera si i-am spus ca nu il pot iubi la fel de mult cum ma iubeste el desi sentimentele mele au avansat incet incet prin gesturile pe care le facea si grija ce mi-o purta. I-am spus si el nu vrea sa renunte imi spune "totul va fi bine ai incredere? Voi face sa fie bine. " Ce vad in ochii lui? Puritate, incredere, iubire, sacrificiu. Cum ma simt? Ca naiba. Il ranesc, vad asta, il doare cand ma doare si ca nu pot fi fercita 100%. Oare totul e in capul meu? Oare nu pot fi fercita ca am inceput prost nesimțind nimic nedandu-i o sansa judecandu-l si spunandu-mi mereu ca nu imi place aia aia si tot asa? Sau ca e prima mea relatie serioasa si la el la fel. Si am chestia aia "baieti mai sunt cum sa raman cu primul cum e posibil voi pleca la facultate daca intalnesc pe altcineva " e o prostie toatala. Dar cand ma gandesc ca la facultate am putea sta impreuna, gati, ne-am putea ajuta reciproc ma simt cumva fericita apoi imi zic "si daca o sa ma plictisesc / daca o sa imi placa de altul" iar eu nu-s asa nu zbor din flaore in floare dar ma gandesc pur si simplu. El... el ar fi genul acela de sot si tata iubitor, atent, grijuliu nu ar da in tine sau tipa vreodata. Stiu asta foarte bine. Care este problema mea? Oare il iubesc de fapt si nu imi dau seama? M-ar durea daca ar pleca si uneori ma simt asa bine cand imi aseaza capul pe pieptul lui si are atata incredere ca lucururile vor duce spre un viitor frumos si ca ne vom rezolva micile probleme. Uneori ma face fercita, alteori ma plictisesc, uneori imi este dor apoi imi trece si lupt pentru relatia asta parca nu as vrea sa o pierd. Cand ma gandesc ca ar putea fi cu alta ma roade. Ce naiba mi se intampla? Tampesc oameni buni. Ce simt pentru omul asta. Iar legat de dragoste (sex) nu stiu ce sa zic. Ne cunoastem fiecare paticica din corp ne mai jucăm dar niciodata nu mergem mai departe ca eu nu-s sigura daca fac o greșeală daca nu stiu ce. Desi va jur merita 100% oare chiar il iubesc sau stau cu el fiind ca nu voi mai gasi un baiat atat de grijuliu si atent si ca nu ar calca vreodata stramb. Oare odata cu inceperea vietii sexuale tii mai mult la omul ala dar daca nu o sa mearga? Of. Nu mai stiu ce sa spun. Puneti-mi intrebari haideti sa vorbim, am zis sa incerc si alte pareri. Va multumesc ca ati citit!

Răspuns Câştigător
| Evolution a răspuns:

In primul rand ai tot respectul meu pentru sinceritatea si cuvintele pe care le-ai spus. Foarte frumos si felicitari! putine fete isi exprima asa bine ceea ce simt si astfel incat sa nu raneasca oamenii.
Acum sa incepem cu partea mai putin roz si sa fiu si eu sincer asa cum esti si tu.
Tu stai cu el doar pentru ca este iubitor, ca este un baiat bun, te gandesti ca nu vei gasi altul ca el. Iti ofera dragoste, atentie si tot ce mai vrei si prin gesturile acestea el te face sa il simpatizezi, dar e doar pe moment din pacate. Ai recunoscut ca el te iubeste dar tu nu, cel putin nu cum o face el. Ideea este ca aveti deja 1 an impreuna. Nu poate sa continue relatia in felul asta pentru ca vei fi toxica pentru el. Si daca nu te-a facut sa iti bata inima... nu va merge si nu ai niciun viitor cu el.
Daca vei fi la facultate impreuna cu el si veti locui impreuna, o sa devina totul mai complicat si despartirea va fi mult mai nasoala mai ales pentru el. Nu poate nimeni sa te faca sa il iubesti, dragostea cu sila nu functioneaza, crede-ma! am incercat si eu si pur si simplu nu merge si nu va merge vreodata. Si faptul ca stai cu el nu te va ajuta la nimic, ba chiar va complica lucrurile.
Iar partea cu sexul o faci cand o simti, este recomandat sa ai peste 16 ani ca sa se dezvolte toate substantele in tine. Intr-o relatie e normal ca sexul sa apara intre 3-6 luni. Cel putin asa spun studiile laughing in relatia voastra a trecut mult timp si nu te simti in niciun fel atrasa de el, este foarte grav! stai cu un om pentru ca se comporta frumos cu tine si este bun, dar totusi. cu tine cum ramane? o sa il ajungi sa il inseli deoarece o sa apara cineva care o sa te faca sa iti bata inima doar uitandu-se la tine. Poate si fizic si psihic te va face sa il doresti. Cu al tau cum ramane? o sa il doara si mai mult.
Si fapul ca sunteti virgini amandoi nu are nici-o relevanta.
Asa ca eu zic ca in primul rand ai gresit de la inceput. Eu niciodata nu m-am bagat intr-o relatie decat in momentul in care am simtit ca o iubesc si ea ma iubeste. Daca nu simti ca il iubesti, trebuia sa ii spui de la inceput : " hai sa ramanem doar amici pentru inceput si sa vedem cum evolueaza lucrurile, nu simt ceea ce simti tu pentru mine si sa mai asteptam putin decat sa facem o greseala si sa te ranesc ". Asta suna mai bine si nu ii mai dadeai sperante false. Pentru ca a trecut 1 an, dar tu nu l-ai simtit ca pe un iubit, starile tale sunt trecatoare si asta nu e dragoste, tu ii multumesti pentru ceea ce face pentru tine si asta simti pe moment, asta e doar recunostiinta, nu dragoste.
Stiu ca nu esti genul dar incearca te rog sa il faci cumva sa se detaseze de tine, sa incepi sa o rupi cu el incetul cu incetul ca sa poata sa isi gaseasca o fata pe care sa il iubeasca si tu un baiat pe care sa il iubesti.
Atractia fizica si sentimentele conteaza foarte mult intr-o relatie, iar tu nu ai nimic din astea pentru el. Tu practic te fortezi sa il iubesti si sa il simti ca pe un iubit si sa fii atrasa de el. Acest lucru nu se va intampla. Trebuie sa vina natural.
Sper ca ai inteles cate ceva din ce ti-am scris si sper sa iei decizia buna si sa intelegi ca nu esti un monstru sau inumana daca nu simti ceea ce simte el pentru tine. Pur si simplu nu e chimie intre voi si v-ati grabit, trebuia sa ramaneti la stadiul de prieteni pana erati siguri ca va iubiti si sa incepeti sa numarati lunile ca si un cuplu.
Concluzie: a trecut 1 an si nu te-a facut sa il iubesti, este timpul sa te consolezi cu ideea ca nu este pentru tine si o sa il doara dar decat sa traiasca in minciuna si tu la fel, e mai bine asa!+ daca te culci cu el sau veti sta impreuna, nu te va face sa il iubesti si va deveni totul complicat si probabil va avea impresia ca ti-ai batut joc de el si ve-ti incheia prin injuraturi si gesturi urate.
Si inca un sfat pe viitor, nu confunda atractia fizica cu dragostea! e foarte impotant. Vei afla cu timpul la facultate. (nu ma refer in cazul de fata, ma refer asa... pe viitor)
Si axeaza-te pe viitorul tau. Iar momentan viitorul tau nu este el.
Succes!

| anonim_4396 explică (pentru Evolution):

Ai dat iar niste sfaturi foarte proaste, bun se stie ca nu poate simti ceva mai mult pentru ca el chiar o iubeste prosteste, dar decât sa se despartã de el si sa apuce cu unu care nu ii pasã de ea, care o sa obtina sex de la ea in prima sau a 2-3 intâlnire, gen baiatul care chiar nu o place doar o foloseste ca un obiect sexual. Crezi cã o sa-i fie mai bine? laughing daca va apuca la unu de genul o sa continue da umble dupã tipurile alea de baieti pe viitor daca e virginã.
Asa ca mai bine face Cu el, de ce? Chiar daca se chinuie macar pe viitor o sa faca alegeri mai bune, nu se va lasã folosita de alti barbati.

10 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Hmm... nu știu de ce mi se pare atât de cunoscută povestea încât, aproape îi știu urmarea.
Sigur te vei despărți de el și vei pleca în căutarea iubirii adevărate (cu fluturași, cum spui tu) și o vei găsi, și va fi raiul pe pământ... vreo 3-4 luni de zile, iar apoi totul va sfârși în lacrimi, pentru că acel FătFrumos va vrea să-și trăiască viața (nu numai cu tine). Apoi vei găsi altă iubire adevărată dar care se va purta cu tine ca un mizerabil, și apoi încă una, dar care, după vreo lună vei afla că e insurat și are și doi copii, apoi încă una...
Într-un final îți vei aduce aminte și de el, cum te iubea și cum se purta cu tine, și îl vei căuta. Dar el va fi deja însurat, la casa lui, cu o soție fericită, care ai fi putut fi tu. Gata. Atât.
Cine sunt eu, Frederico Fellini? laughing rolling on the floor

| HazelEyes77 a răspuns (pentru Hammurabi):

Jos palaria pentru raspuns...Bravo! Cam asa stau lucrurile in povestea cautarii marii iubiri in ziua de azi.

| Emma30555 a răspuns (pentru Hammurabi):

Nu ai de unde sa stii. Poate va gasi o persoana potrivita pentru ea. Nici nu poate sa ramana de la 18 ani cu cineva din cauza acestei temeri.

| Emma30555 a răspuns:

Din punctul meu de vedere sunteți tineri amândoi, la început de viata și e normal sa ai îndoieli, pentru ca nu îl iubești cu adevărat, ești atașată de el pentru ca are aceste calități dar tu ai vrea sa mai experimentezi sa cunoști iubirea adevărată. De regretat vei regreta oricum și dacă îl lași și dacă nu îl lași cel puțin o perioada. Momentan nu aveți nicio problema nu ai de ce sa te desparti de el, vezi ce ți rezerva viitorul și pe urma te vei decide. Părerea mea este ca nu poți sta cu cineva dacă nu ești pe deplin convinsa, mai ales la vârsta ta. Daca nu acum cauți dragostea adevărată atunci când? Pe de alta parte este posibil ca el când va mai slabi sa ți se para mai atractiv poate va conta și asta, poate e prea moale cu tine și atunci ajungi sa te plictisești. E o decizie grea și trebuie sa te gândești ce vrei și ce simți, și sa ți asumi niște riscuri. Este posibil sa îl lași și sa treacă mult timp pana sa găsești persoana potrivita. De asta cred ca ar trebui sa faci un pas decisiv atunci când ești sigura de ceea ce simți

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Long story short: "El este innebunit dupa mine, dar eu sunt idioata si nu vreau sa-l apreciez. Ce sa fac?" Simplu. Desparte-te de el, mai bine acum decat mai tarziu. Merita ceva mai bun.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am uitat sa precizez ca este putin grasut s-a apucat si de sala oare conteaza si atractia fizica? Adica da stiu ca conteaza dar nu stiu ce sa va mai spun. Va rog spune.ti tot ce ganditi. Dar absolut tot. Dupa ce mai slabeste va fi diferit? Nu cred ca.i atat falsitate. Oare daca vom sta facultate impreuna va fi diferit. Se poate schimba ceva. Oare problema e la mine? Uneori vorbesc cu prieteni si.mi mai spun oare el de ce nu poate zice aia sau face aia... si ma intristez putin apoi ma gandesc cum este el de fapt si zambetu si cand mancam dulciuri si ma simt mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Maturi când trebuie"
Sunt convinsă.
Sexul e mereu o idee bună, dacă te atrage fizic.Dar pe tine nu te atrage, din câte se pare.
Nu-l iubești, doar te forțezi s-o faci.Ai putea la fel de bine să-l lași și să-ți vezi de viață.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va multumesc mult ca v.ati rupt din timpul vostru pentru a raspunde. Apreciez sinceritatea si efortul depus.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cauta altul. El merita ceva mai bun. Mult mai bun ca una ca tine.