| MelindaPocsai11 a întrebat:

as avea nevoie de un sfat. De 3 luni ma intalnesc cu un barbat, mi-a dat semne ca ma place, am fost la restaurante, ne-am deschis sufleteste in fata celuilalt si am decis sa fim impreuna. Mereu era fericit cu mine, il faceam sa rada si ma considera o femeia minunata. Insa, de la o vreme mi-a zis ca el inca e ranit dupa fosta relatie si e confuz..confuz in legatura cu ce simte si ce vrea de la viata sa, dar mi-a zis ca tine la mine insa tot a decis sa se desparta de mine pentru a nu ma rani..insa..eu sunt ranita ca a decis sa faca acest pas...ce pot sa fac? Sa il ignor o perioada, sa ii las o perioada sa se gandeasca? Sa il caut si sa ii arat ca pot sa il ajut? Un sfat va rog... ofer funda

Răspuns Câştigător
| Minulina123 a răspuns:

Da-i timp, da-i spatiu, nu il mai cauta o vreme, lasa-l sa isi dea seama singur ce vrea. Nu il presa. Spune-i ca decizia este a lui si ca tu vrei ce e mai bine pentru el. Sigur va vrea sa fiti din nou impreuna daca o sa isi dea seama ca te vrea pe tine. Intelege-l si sfatuieste-l sa faca mereu ce mai bine pentru el. Rănile din sufletul unui om nu le poate repara decat acel om, nimeni altcineva. Trebuie mai întâi ca el sa isi doresca sa uite ce a fost in trecut si sa vrea sa continue alaturi de tine.

1 răspuns:
| corbulalbrosu a răspuns:

Este posibil ca motivul renuntarii lui la relatia dintre voi sa aiba cu totul alte motive, diferite de cele invocate. Un motiv ca cel invocat reprezinta o "gogorita" lipsita de orice logica care NU poate fi acceptata de cineva care poate gandi si poseda chiar si o minima judecata. Se pare ca de fapt s-a saturat de tine si prin aceasta scuza puerila a redevenit liber. Incearca sa-ti refaci viata alaturi de o persoana care chiar te iubeste pe tine si nu se vaieta/plange si jeleste dupa niste himere trecute si prezente. Sanatate!