| pactcudiavolita a întrebat:

Buna :*. As avea nevoie de un sfat. Eu sunt clasa a10-a si a inceput sa imi cam placa de un coleg ( as prefera sa dau mai multe detalii in privat, daca ma puteti ajuta va las id printr-un mesaj). Nu stiu cum sa.i atrag atentia, si cum sa prind un moment singura cu el pentru ca tot timpul e ba cu fratele lui ba cu alti colegi. E foarte pasionat de istorie si limba germana, este destul de imatur, insa scrie poezii de dragoste. Cred ca si el ma place, dar nu sunt foarte sigura.

3 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Nici noi nu suntem foarte siguri.

| drogh a răspuns:

Încearcă să îl tragi un pic din,, grupul său magnific de prieteni'' ca să poţi vorbi cu el. Cum să-i atragi atenţia? Uită-te atent la el, prefă-te că scapi lucruri pe jos ca să ţi le ridice, încearcă să faci şi tu poezii şi să-i ceri opinii, etc. Deci, trebuie doar să te bagi în seamă cu el şi să-l descoperi pe interior cum este.

| deadwillow a răspuns:

Join the club, my darling big hug
Tot a 10-a mamicuta. Avui si eu o problema d'asta. Faza e ca eu si tipul ne stiam de la gradinita si eram cei mai buni prieteni. Voiam mereu sa-i atrag atentia, sa-l fac sa ma bage in seama altfel decat ca pe o prietenea obisnuita.
Dude, du-te la el si spune-i ce te roade!
App, toti sunt imaturi, dar e foarte dragut ca scrie poezii. oh go on