Depinde de persoana. Dupa mine,din ce ai explicat tu aici, aveti o relatie foarte frumoasa, si tu esti o norocoasa. dupa parerea mea va potriviti foarte bine. si daca parintii stiu si sunt de acord, iar este foarte bine! Nu cred ca o sa schimbii prietenii ca pe sosete, pentru ca s'ar putea sa ramai cu el (dupa mine sigur ramai cu el (ar trebui)) ce relatie frumoasa :X nu esti prea mica, de la varsta asta incepi sa-ti dai seama de sentimente. Nu te mai agita, ca aveti o relatie frumoasa :* si de obicei relatiile la distanta nu merg, sau se,, slabesc'' sa spun asa.dar a voastra e perfecta :* pup
Pai uite, asa sunt si eu . Mai tii cumva si la alt baiat? Sau mai placi alt baiat? La mine asta e cauza - fostul meu prieten.
Nu stiu eu zic sa nu te desparti de el, mai ales ca aveti o relatie foarte frumoasa, se vede ca va iubiti, va potriviti si daca si parintii sunt de acord este cu atat mai bine!
Nu stiu daca asa va fi toata viata dar, mai asteapta poate e distanta de vina... Nu-l pierde dca zici ca e diferit fata de baietii din ziua de azi... intr-adevar se gasesc greu baieti ca astia, esti norocoasa felicitari, ai grija de " achizitia " ta. Am avut si eu sansasa fiu cu un astfel de baiat, dar am ratat`o pentru. unul care isi batea joc de mine cum stia el mai bine . Asa ca nu face si tu la fel.
Succes:*!
funda?
Cupleaza-te si tu cu toti astia de 20 de ani dupa itallia,spania, Germania, franta