| AdinaCrissa a întrebat:

as avea nevoie de un sfat sau de o parere.

VA ROG! (funda)

Deci: am 15 ani(aproape) si sunt cu primul meu prieten de jumatate de an. El are 20 si sta in italia. Mi-a demonstrat de nenumarate ori ca ma iubeste. love struck:X:Xeste total diferit de baietii din ziua de azi si nici nu se pune problema ca ar vrea sa profite de mine. repet: este un baiat cu toate calitatile!(nici macar nu fumeaza).

Insa, nu stiu cum sa explic: adica toata lumea imi zicea ca la primul sarut(care a fost cu el) o sa simt fluturi si o sa vreau sa nu se mai termine, si o sa imi bata inima si chestii de genul acesta. insa nu simt nimic din toate astea. simt ca il iubesc si ca e baiatul perfect pentru mine(pentru ca la fel sunt si eu: cuminte, la locul meu, cu capul pe umeri etc), dar totusi? Oare sunt prea mica...ca sa imi dau seama cu adevarat de sentimentele mele? sau asa voi face toata viata: o sa schimb prietenii ca pe sosete din cauza ca nu o sa stiu ce sentimente am fata de ei, si astfel o sa ii las pe toti.

Răspuns Câştigător
| MaduBia a răspuns:

Buna happy Eu am aproape 16... si prietenu meu aproape 22 happy si nu cred ca conteaza varsta! Daca simti ca il iubesti, mergi mai departe! Daca nu simti nimic nu ar trebui sa continui...
Totusi ai grija mare... sa nu ajungi sa suferi dupa el happy

P.S: Nu e obligatoriu sa ai fluturasi in stomac la primul sarut... (sau poate nu ti-ai dat tu seama, si ai avut).

Pupici :*

11 răspunsuri:
| cOnTexT a răspuns:

AdynaAda12, ma voi sunteti normale la cap? ce legatura are fumatul cu omul? doamne ce copii, da din asta imi pot da seama ca esti prea mica ca sa poti gandii happy.
wow sti si tu engleza "love struck" :o mergi la scoala bravohappy.
Nici eu nu am simtit fluturi in stomac, cand m-am sarutat, dar stiu ca o iubescwinking alea is texte

| cOnTexT a răspuns:

@Sofia alte vremuri happy, nu stiu ce a patit majoritatea tineretului din ziua de azi.

| cOnTexT a răspuns:

@Sofia, nu ma uimeste eu la 17 ai mei, ma uitla aia/alea de 12-15 ani, si ma uimesc ce telefoane, fite, bani, gesturi, relatii au eihappy Jumatati de om, si ei ma injura din spatele monitorului, cand te intalnesti cu ei, si iei masuri, desi le'ai zis de 100 ori sa inceteze ca au probleme tot tu esti personajul negativ.
Nu sunt genul "trebuie sa ai peste 19 ani sa iti pierzi virginitatea" daca intelegi ce zic, dar nici cum se comporta ei nu e bine deloc.happy

| cOnTexT a răspuns:

@Sofia pai, te poti uita peste raspunsuriile mele la intrebariile idioatehappy, ca nu am iertatlaughing. Sincer nu prea are rost, sunt cazuri pierdute copii de "mai da-mi o sansa"

| AdinaCrissa explică:

@Critical si @ Sofia. Nu va bagati in viata mea! E problema mea! Atata timp cat NU voi face nimic "rau" pana la 18 ani(asa cum mia-m promis) nu va doare pe voi capul ce fac eu, da? Atata timp cat invat, am numai de 10, ba chiar sunt si la cel mai bun liceu din oras, pentru ca am dat examen, am grija de surioara mea, fac curatenie, mancare si sunt cuminte, nu vad care e problema. Nu stiti voi ce educatie am primit din partea parintilor, care s-au straduit sa-si educe copil, adica pe mine, astfel incat sa fiu laudata de toata lumea pentru cumintenia mea, bunul meu simt si notele exceptionale pe care le am. Asa ca...repet, nu va bagati acolo unde nu stiti despre ce e vroba!

| no1cares a răspuns:

In Italia?
si u in Romania? cum o sa va vedeti?
si nu neaparat sa ai fluturii in stomac, depinde de fiecare personawinking

| Skylar a răspuns:

De unde stii ca nu profita de tine? tu ai idee ce face jegu ala in Italia?
La varsta asta sa ai un prieten de maxim 16 ani. daca chiar iti vroia binele nu mai umbla cu tine.

| Crissttina a răspuns:

Nici eu la primul sarut nu am simtit cine stie ce pentru ca nu stiam sarutabig grin.pe urma apar fluturasii.eu zic sa risti cu el.sa ai o relatie cu el, nu zic ca trebuie sa te mariti acum cu el dar poti incerca sa vezi ce iese.important e sa te simti tu bine si iubita.asculta`ti inima! bafta!

| Sofia_9776 a răspuns:

Da, deci draguta, cauza acestor intrebari e varsta ta. el e perfect pentru ca are 20 de ani si vede lumea altfel decat tine. nu te alarma, o sa cresti si o sa razi si cu curul de ce intrebari pui acum.

p.s eu la 15 ani deja avusesem "first love" dar pe cuvantul meu de imi dadeau balarii din astea prin cap.

| Sofia_9776 a răspuns:

@ Cяιтιcaℓ da, nu stiu ce s-a intamplat...prea mult internet, fite, televizor. e incredibil cum la 21 de ani ai mei am ajuns sa ma uit la pustoaice de 14-15 ani si sa zic "pe vremea mea nu era asa"

| Sofia_9776 a răspuns:

@Cяιтιcaℓ laughing eu am intrat aici dintr-o greseala si m-am strambat de ras efectiv. fantastic cata imaginatie au si ce viata sociala virtuala au, adica viata sociala reala e deja pa, e gata. copilasii astia pierduti si analfabeti nu merita nimic decat sa ii iei la misto, dar mai violent asa, ca la un moment dat o sa se simtalaughing) fiecare e cu alegerea lui in ceea ce priveste viata sexuala, ca ai 13-14 ani si tu esti deja versata sau ai 17-18 ani si habar nu ai ca trebuie sa te protejezi, e iar problema lor. mai grav e ca nu stiu cu ce sa mananc, aici e buba.