In primul rand s-o stapanesti sanatoasa! Si sa te bucuri de ea,cat poti tu mai mult!♥
Legat de prietene si invidia lor mascata, devin-o superioara daca nu te poti indeparta de ele.
Bate-le cu propriile lor arme, razi, bucura-te "cine mai e ca mine, am si masina si sofer, 2 in 1", fa afirmatii de genul "ce bine ca are cine sa ma mai odihnesca si pe mine", zambeste misterios cu luciri ghiduse in ochi afirmand "un mare avantaj sa-l am tot timpul disponibil,masina e intr-adevar foarte comoda" si una cate una vor inceta sa te mai necajeasca.
Dar nu stiu daca chiar merita sa deschizi un razboi impotriva lor,e prea mare efortul si trebuie sa fii mereu in garda,iar in sufletul tau tot necajita o sa fii...
Indeparteza-te discret,detoxifica-te de otrava invidiei cu care te-au inconjurat,asculta cateva tutoriale despre cum sa eviti persoanele toxice(pe Youtube) si traieste-ti viata ta frumoasa!
Ai o relatie minunata in care impreuna sunteti la toate, ai o masina care starneste invidia necontrolata a celor din jur, ei bine, sa fii mandra de toate acestea!
Ai reusit!
Succesul si fericirea ta sunt cel mai bun raspuns in fata oricarui microsuflet hain si invidios.
Fruntea sus, zambetul in ochi si pe buze, vei reusi si acum!♥
Poti face un singur lucru: spune-le prietenlor tale in fata, ca te deranjeaza critica si afirmatiile legate de iubitul tau si ca le rogi sa pastreze comentariile rautacioase pentru ele.
Daca nu sunt de aocrd sau continua cu rautati, atunci este bine sa te desprietenesti de ele, fiindca nu pierzi nimic, dimpotriva, scapi de starile de rau pe care ti le induc asemenea personaje negativiste si invidioase.
Și care e problema dacă îți conduce și prietenul tău mașina? Acelea nu îți sunt prietene. Nu e nimic anormal în a conduce și partenerul.