| any81 a întrebat:

as avea nevoie urgent de un sfat / raspuns... ultima mentruatie am avut-o pe 27 iulie(prima sangerare), iar pe 10 august am facut dragoste cu sotul fara sa ne protejam... e posibil sa raman sau nu insarcinata?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Ce pot să spun?
După socoteala mea, erai în ziua a 14-a de ovulație, mai exact în apogeul ei.
Șansele sunt foarte mare de a rămâne însărcinată.
Mergi la un centru de planing familial sau folosește prezervativul.
Pe 18/20.08.2009 poți face un test de sarcină pentru a vedea care este starea de fapt.
Mare grijă.
Pa, pa.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca era SOTUL.de ce iti faci probleme? esti sigura ca era el? te cheama ca pe sotia mea.vezi cemi raspunzi sa numi bagi mortul im casa. oricand e posibil fara prezervativ si anticonceptionale.

| Misterious a răspuns:

Mda cum a spus si mai jos a 14 zi e cea de ovulatie...hmmm un test de sarcina ar trebui sa iti reduca indoielile happy

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Dupa 10 zile fa un test de sarcina pe care sa il repeti dupa 2-3 zile.

| any81 explică:

Multumesc pentru. ca mi-ati raspuns... asta e, astept momentul cand pot face testul... daca raman insarcinata nu va fi o mare dezamagire, deoarece noi avem o fetita de 5 ani care isi doreste tare mult o surioara... ar vrea sa sune barza in fiecare zi, dar nu stie nr. laughing)... va multumesc inca o data pentru. raspuns, mai putin lui Aminadab (sa-mi insel sotul ar trebui sa renunt la iubirea ce ne-o purtam legata de f.multi ani ). Va doresc o zi frumoasa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti varza daca ai 5 ani de casatorie si intrebi asta....vai steaua ta.

| any81 explică:

Pt. anonim : in casnicie nu cred ca e obligatoriu sa stii totul despre sex... pardon, am 7 ani de casnicie... in acesti ani ne-am protejat asa de bine incat sa avem copilul care l-am dorit... nu am mai fost niciodata insarcinata, deci nu am facut avort... si daca eu sunt varza, tare as vrea sa cunosti pers. din tara unde ne-am stabilit... la 3000 km de RO, care se cred ce-i mai civilizati de pe pamant, dar nu stiu o iota in materie de sex, poate asta e legat si de faptul ca foarte multe familii nu au copii... uita-te mai bine in oglinda si dupa aceea judeca pe altii