Ce e facut,ramane facut,nu mai ai ce sa faci,nu poti schimba trecutul.
Una e sa faci sex si alta e sa iubesti pe altul.
Daca il iubesti pe el in prezent si ti-o tragi cu el nu trebuie sa il mai intereseze ce ai facut in trecut.
El simte gelozie si tradare,nu e logic sa simta asta dar asa raspunde creierul lui daca nu se educa singur sa simta altceva.
Asta o face prin intelegerea lucrului ca sexul nu e cine stie ce,doar ai facut sex cu ala ca floricica ta cerea un orgasm si in loc sa iti masezi clitorisul ai ales sa ti-o tragi cu cineva,a fost doar sex si atat,nimic mai mult.
El sa inteleaga ca pe el il iubesti si ca nu mai conteaza nimic din trecut,pentru ca s-a intamplat cand erati despartiti.
Spune-i ca ala nu a contat pentru tine,a fost doar sex.
Multa bafta, are nevoie de timp, fa pe psihologul cu el, intelege el pana la urma, te iubeste si o sa treaca peste.
Eu una nu as fi de acord ori te vrea pe tine ori pe alte stie de ila nu atunci nu trebuie să vă împăcați si gata. Ce rost are acum ca vezi doamne tu ai avut altul când vați despărțit. Iar tu de te crezi vinovată greseşti erați despărțiți si el putea a fost alegera lui. Acum sunteți împreună ori vă iubiți ori nu si gata cu balamucu. O viață cu scoatere de ochii e o închisoare cu bătaie. Tu hotărăști ce vrei. Dar eu zic sau spui ori trece peste ori ba.
Nu continua asa. Discutati si gasiti o solutie impreuna. Ceva acceptabil pentru amandoi.
Si asa o sa traiesti de acum incolo? In reprosurile astea constante? Eu nu as mai sta in relatie. E clar ca nu s-a depasit momentul si e clar ca nu e ceva constructiv. Adica, ori ma lasi sa umblu creanga ca sa imi iau revansa ca tu ti-ai tras-o cu unu cat timp noi eram despartiti, ori iti reprosez asta forever and ever. AIUREA RAU! Pana la urma de ce trebuie sa iti ceri scuze atata? Nu erati impreuna, care e problema? Stupid si frustrate iubitul asta al tau.