Nu, nu mai esti virgina. Virgina este o femeie care NU a avut nici un contact sexual. In plus, trebuie sa stii ca 20% din femei nu sangereaza la dezvirginare, iar probabil tu te gasesti printre ele.
E posibil sa mai fii fiindca ai himenul elastic. dar in acelasi timp ai putea sa nu mai fii.nu e obligatoriu sa curga sange.
Cum sa mai fii virgina daca ai avut deja un contact sexual in urma caruia spui ca te-a durut"grav". Nu ti-a curs sange pentru ca nu mai erai virgina de la prima incercare chiar daca tu spui ca nu a fost"totala".
E adevarat ca exista multe cazuri cand nu apare sangerarea din prima incercare sau nu apare deloc, dar asta nu inseamna ca mai esti virgina.
Virginitatea inseamna sa nu fii avut contacte sexuale. Atata timp cat jucaria lui ti'a atins jucaria ta, nu mai esti virgina.
Nu prea exista "prea stramta" ci neexcitata, adica insuficient preludiu si deci nici vaginul nu era relaxat si pregatit de musafir, nic lubrifiat, si nici tu suficient de realxata psihic! - data viitoare bea un pahar de vin rosu cu 20 de minute inainte!
Si despre himen, daca nu l-ai avut, de unde sa fi curs sange?!
Linisteste-te si o sa fie bine! Ritmul adaptarii si trairii placerii difera de la femeie la femeie!
Daca ai simtit acea durere e clar ca nu mai esti virgina
nici mie nu mi-a curs sange cand m-am dezvirginat
nu este obligatoriu
Nu mai ești.
Himenul elastic este o raritate.
Multe fete cred ca îl au. Dar în realitate sunt ffff puține fetele care chiar îl au.
Aproape 0, 01%