| cristinaade a întrebat:

Buna!:* As avea o intrebare acum o luna pe data de 30 mi-am inceput viata sexuala, (mentionez ca am 19 ani, nu am folosit prezervativ dar nici nu a ejaculat pentru ca dupa dezvirginare nu a mai penetrat-o doar a pus-o pana cand s-a terminat s-a spalat si a pus-o iar... fara sa o penetreze ) si menstruatia trebuia sa imi vina in 20, mi-a venit mai repede pe 15 si nu e ca altadata. Acum e maro inchis si groasa si nu curge mult big grin, credeti ca ar putea fi vorba de o sarcina sau ce altceva? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| volumexd a răspuns:

Din moment ce ti-a venit menstruatia nu e posibil sa fii insarcinata, deci stai calmawinking E doar o dereglare de cateva zile, nu e ceva grav.

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Intotdeauna sexul se face cu prezervativ (chiar si prima data), altfel, in curand, vei calca pe bec. Roaga-te ca acum sa nu fi spart deja becul. Niciodata in timpul sexului nu trebuie sa ai incredere in ceea ce face si spune partenerul tau.

| Emilian65 a răspuns:

Daca ti-a venit menstruatia, nu poate fi vorba de sarcina.

| sofisis a răspuns:

Of. Desi tardiv, iti dau o informatie: la dezvirginare femeia poate avea ovulatie spontana, ceea ce inseamna ca e foarte, foarte fertila.
Acum, dupa dezvirginare mai apar dereglari. Oricum orice schimbare de principiu e suspecta. Poti face un test de sarcina dupa ce se opreste ca sa fii sigura. Daca e foarte vascoasa e posibil sa fie chiar un avort. Se intampla de-a lungul vietii chestii de genul.
Si pe viitor, faptul ca ejaculeaza afara NU este metoda de contraceptie. Metoda asta nu face altceva decat sa AMANE o sarcina. Nu o impiedica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Degeaba ai 19 ani

| rheeafitzahtah a răspuns:

Da' frumos te-a fraierit sa nu isi puna prezervativul!

| cristinaade explică:

Va multumesc tuturor dar problema e ca si rezolvata am luat legatura cu un medic ginecolog sI nu -I vorba de nici o sarcina happy
Si endoryus te-as ruga sa imi spui de ce zici asta?

| anonim_4396 a răspuns (pentru cristinaade):

Cand vezi o intrebare de genul la una de 14 ani nu am pretentii. vorba aia mica si proasta, dar tu? esti mare si la fel. cum naiba sa faceti sex fara protectie ma depaseste dar na, cum am zis, degeaba ai 19 ani. iti arde de un avort sau un copil nedorit ca va e lene sa cumparati prezervative