Pai daca nu te simti prea bine sa ii spui mamei tale, nu-i spune. E adevarat, esti cam mica la 11 ani pentru asta . Daca totusi iti place de acel baiat si lui de tine, poate va intalniti si voi undeva sa fiti doar amandoi. Dar lasa-l pe el sa aiba initiativa... lasa-l pe el sa iti propuna. In caz ca iti da el ceva, eu stiu o floricica sau ceva, atunci dai un pupic. Daca el continua atunci lasa-te si tu dusa de val. Oricum cel mai bine ar fi sa nu fie in public. Intr-o scara de bloc poate sau undeva. Sincer nu te incurajez prea tare in chestia asta. Esti inca mica. Daca prietenele tale s-au sarutat deja asta nu inseamna ca trebuie sa fi la fel ca ele. Fi tu insati. Si oricum mai poti astepta, ca ai destul timp. Succes! sa scrii ce ai facut pana la urma.
Svs...nu esti mica.Si eu zic sa fie scurt pentru. inceput si dp lung.Depinde si de baiat.cum vrea el. Si zic sa incercati undeva unde sunteti sg. Pa pa:*
Da, ai dreptate esti mica. Dar, asta nu conteaza daca gasesti baiatul potrivit. Sfatrimu sarut e ceva special no il consuma pe orice dobitoc.Si lasa-le pe colegele tale cred ca multe dintre ele mint . Good luck!
Pai nu e nimic rau ca sa te saruti cu cineva, in special daca ai sentimente fata de el...
sarutul trebuie sa fie atat de lung cat iti cade tie bine... poate sa fie lung sau scurt... tu decizi asta!
mult noroc!:*
Buna! Daca si el simte ceva pentru tine poti face tu primul pas, adica sa il saruti.Este mai pasional sarutul lung; cat despre loc, asta nu conteaza. Cel mai indicat e sa stati in parc, pe o banca(normal, numai voi 2) iar apoi saruta-l tu...va accepta, te asigur! Bafta!
"tulai domnle"
helloo trezeste-te, nu trebuie sa fii ca restul fetelor de ce nu incerci sa fii diferita?
~nu trebuie sa te saruti doar pentru ca prietenele tale au facut-o, trebuie sa faci acest lucru cand vei simtii.
~la 11 ani nu ai sentimente, chestia cea mai intensa pe care o poti simtii e atractia fizica si atat. daca la 11 ani ai sentimente pentru un baiat.atunci la 35 ce mai ai?
Stai linistia si nu incerca sa fii ca celalalte, asteapta momentu potrivit sa ai un prieten si sa te saruti.
O sa ai timp mai tarziu
Ce are daca nu te-ai sarutat? Nu toata lumea se naste sarutata. ai 11 ani, la varsta ta ma jucam cu papusile.Hai sa fim seriosi, nu-i mare scofala in astea cu sarutul, totul vine de la sine, si de la varsta ta nu cred ca iti baga limba in gura, uita-te si tu la o telenovela si vezi cum e.Acuma crezi ca iti place respectulvul dar dupa 1 luna nu o sa iti mai placa asa mult si o sa regreti faptul ca primul tau sarut a fost cu el.
anonim_4396 întreabă:
butterfly1144 întreabă: