| emilia21 a întrebat:

Buna as avea o intrebare, e posibil ca dupa un contact sexual mic de cateva minutele (1-2)sa se intample ceva? se poate intampla sa ramai insarcinata?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sigur ca da, nu conteaza durata raportului sexual. Conteaza in primul rand perioada ciclului menstrual, apoi conteaza daca a ejaculat, desi spermatozoizi sunt si in fluidul preejaculator.

7 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Da, e posibil, fa-ti un test de sarcina pentru siguranta, prevederea e mama intelepciunii, nu stii ca trebuie sa te protejezi, nu ai auzit de prezervativ?

Janina
| Janina a răspuns:

Da, este posibil...
de ce faceti incercari care apoi le regretati pentru un minut de pacere!
Chiar nu puteti sa fiti stapane pe propriul corp sau macar sa folositi un prezervativ! sper ca nu ai 21 de ani cum scrie in nume emilia21 ca asta ar fi si mai grav!
tu te supara p mine dar vreau sa iti deschid ochii!

Janina
| Janina a răspuns:

Ma bucur ca stam de vorba cu o persoana constienta!
imi pare rau daca te-am suparat!

| emilia21 explică:

Crede-ti ca nu stiu despre ce e vb, sau nu am auzit de protectie, va inselati. Eu imi doresc un bebe alaturi de persoana care este cu mine, asa ca nu e cazul sa veniti cu prostii de alea, avortul, nu as face niciodata! oricum va multumesc

| emilia21 explică:

Crede-ti ca nu stiu despre ce e vb ,sau nu am auzit de protectie,va inselati. Eu imi doresc un bebe alaturi de persoana care este cu mine,asa ca nu e cazul sa veniti cu prostii de alea,avortul,nu as face niciodata ! oricum va multumesc

| emilia21 explică:

Am spus foarte clar ca ne dorim acest copil, nu intelegeti gresit, si nici nu mai am o varsta asa de mica incat sa nu-mi dau seama ca mai exista si protectie!

| alexam a răspuns:

Daca erai,, pe faza,, - adica in momentul tau de maxima fertilitate, si daca el a ejaculat in interior, ai sanse de peste 95 % sa ramai insarcinata! In schimb, daca penetrarea nu a fost urmata de ejaculare, si daca erai in perioada de inainte a menstrei ( a venirii ciclului ) ai sanse mai mari sa nu fi ramas insarcinata! Ai grija de 1000 de ori! Mereu sa te protejezi cu prezervativ, cel mai sigur, simplu si FARA, dar FARA efecte secundare! Iar daca ai ramas insarcinata, incepi sa strangi bani pentru bebe. Pentru NIMIC, dar NIMIC in lume sa nu faci pacatul CAPITAL: avortul! ( crima )