| secretttttttttttttt a întrebat:

Buna as avea o intrebare imi place de o cantareata de muzica populara(nume secret)are 28 de ani dar va rog sa ma intelegeti, cum as putea sa fac sa se desparteasca de sotul ei si in aceeasi timp so fac amea?

14 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

O femeie care s-a maritat n-a facut-o ca sa aiba de cine divorta, a facut-o pentru ca dorea sa imbatraneasca langa barbatul pe care si l-a ales, pentru ca pe el il doreste drept tata al viitorilor ei copii, pentru ca il iubeste!
Poti visa orice vrei tu si iti poti face planuri luni intregi, niciodata o femeie de 28 de ani, casatorita, nu-si va lasa sotul pentru un pustan de 17.
Fii mai realist.
Pentru tine, pentru ca tu te vei trezi in fata prea multor dezamgiri in viata, nu eu.

| darrio2007 a răspuns:

Scrie-i o scrisoare de amor.Dar nu in felul cum ai scris aici.

| ZK a răspuns:

Cam visător tu de felul tău...

| secretttttttttttttt explică (pentru ZK):

In ziua de astazi totul e posibil

| Fatamuntilor a răspuns:

Tu crezi ca femeie de 28 de ani se va uita la un pusti de 17?
Nu uita ca acea femeie e maritata si nu-si va lasa barbatul pentru tine.Iar daca mai are si copii, nici atat!
Asadar, ia-ti gandul!

| darrio2007 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Are 17? Acum invata sa scrie.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru darrio2007):

Http://www.tpu.ro/......rectie-se/

Abia i s-a mijit mustatile si deja viseaza la femei mature!

| darrio2007 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Aha! Imi amintesc de intrebarea asta a lui.Dar nu m-am deranjat sa ii raspund.Cred ca este cam obsedat de femei.

| darriya a răspuns:

Crezi ca isi lasa barbatul pentru unul analfabet ca tine?laughing"sa se desparteasca"pune mana si invata, cauta-ti un loc de munca si, pe urma viseaza la femei maritate, altfel n-ai sanse.

Răspuns utilizator avertizat
| LauraPop1999 a răspuns:

Ai 17 ani, nu? PENIBIL, ti-am vazut cealalta intrebare rolling on the floor)