Clitorisul este un organ foarte delicat si trebuie mangaiat cu multa blandete si fara excese, in nici un caz frecat pana se umfla. Prietenul trebuie sa fie extrem extrem de bland. Si nu, cea mai mare placere se obtine prin stimularea peretilor vaginului, clitorisul are doar un rol secundar in organsmul feminin. Exista orgasme clitoridiene, dar ele au intensitate mult mai mica decat cele vaginale si se obtine cu pricepere si delicatete.
Te-ai combinat cu un inapt care habar nu are ca penisul tau in miniatura aka clitorisul este cel mai sensibil organ al femeii.
nu toate femeile suporta atingerea directa, spune-i sa ti-l stimuleze prin capison (fara sa desparta labiile)...vezi daca iti place asa.
sau, spune-i sa actioneze cum ti-l stimulezi tu singurica.
btw, trebuie sa fie ud si nu bruscat prea rau.
comunicati, fratica!
Daca am inteles eu bine. spune-i sa nu apase. dirijeaza-l tu, spune-i ce nu-ti convine.
Clitorisul nu se freaca ci se maseaza circular sau ma rog, se maseaza cum ii vine fiecaruia.
E cam sado-maso la voi, mai ales ca e si post, toate actiunile asupra organismului au repercursiuni mai devreme sau mai tarziu
Prietenul tau nu are habar cum sa te atinga.Probabil apasa prea tare pe uscat si e normal sa te doara si sa se umfle.
Spune-i sa te frece mai incet. Cred si eu ca te doare, daca apasa cu putere. Clitorisul este extrem de sensibil.
Prietenul tau nu prea le are cu d-astea. Asa cum isi da el, crede ca merge la toata lumea.
Draga mea la inceput spune-i sa o iei mai incet,sau sa incearca sa faca mai incet pe tot parcursul. Poate ai un fel de alergie, si o prietena de a mea a patit asa, a fost la doctor si i-a spus ca are o alergeie si i-a dat o crema numita canesten, o gasesti la farmacie, daca nu inceteaza sa iti faca probleme clitorisul atunci du-te la un medic! Ai grija de tine!
Cred ca prietenul tau nu s-a spalat pe maine inainte sa iti umble pe la fofoloaca draga mea + s-ar putea ca tu sa fi facu un fel cos?
anonim_4396 întreabă: