anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

as avea o intrebare. Mi-am inceput viata sexuala acum 3 luni, dar mereu am folosit prezervativul.Chiar iubitul meu a observat ca mi-a crescut putin burtica, de acum o luna.sunt foarte stresata. Exista vreo sansa sa fi ramas insarcinata? Ciclul imi vine regulat, se poate ca si in timpul sarcinii sa imi vina menstruatia? Va multumesc mult, Adriana.

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Exista o posibilitate ca in timpul sarcinii sa ai sangerari care sa mimeze menstruatia. Insa mi se pare cam devreme sa-ti creasca burtica, asa incat cred ca doar te-ai ingrasat putin. Fa-ti un test de sarcina din urina de dimineata, desi eu cred ca e putin probabil sa fii insarcinata. Insa sigura nu poti fi decat daca iti faci testul.

| monyk a răspuns:

Buna, daca ti-a venit menstruatia nu cred ca esti insarcinata, poate ti-a crescut burta ca ai mancat cam mult in ultimul timphappy

| psiholoaga a răspuns:

Daca prezervativul s-a rupt, l-ati folosit gresit sau era fisurat, exista sansa sa fii gravida. Cat despre menstra, sunt cazuri in care vine si peste sarcina. Ia-ti un test de sarcina si scapa de ingrijorare.happy

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Fa-ti un test de sarcina. Este posibil sa fii insarcinata si sa ai o scurgere asemanatoare menstruatiei peste, dar daca nu ati avut incidente neplacute cu prezervativul nu ar trebui sa iti faci griji. Multa sanatate!

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Daca ti-a venit menstruatia nu cred ca ai ramas insarcinata...mai bine fa-ti un test de sarcina ca sa fii sigurawinking

cami
| cami a răspuns:

Da, asta se poate. Eu cred ca stresul este problema. Fie te-ai ingrasat sau... mananci tu mai mult de ceva vreme incoace. Daca ati folosit prezervativul corect, nu inteleg unde sa fie eroarea? Dar fa-ti un test de sarcina, doar asa sa scapi de griji.

| M.J. a răspuns:

Daca ai folosit prezervativ si nu s-a rupt, nu ai cum sa fii insarcinata... poate esti putin balonata, dar cine stie...si da, menstruatia iti poate veni si in timpul sarcinii.ca sa scapi de griji, fa-ti un test de sarcina.a.si intr-o luna nu avea cum sa ti se cunoasa burtica, abia dupa 3-4luni de sarcina

| muffin94 a răspuns:

Nu cred ca esti insarcinata si daca spui ca ti-a venit menstruatie e clar in timpul sarcinii nu iti mai vine ciclu deci poti sa stai linistita sau daca vrei sa fii sigura du-te la un ginecolog, iar in privinta burticii probabil doar te-ai ingrasat

| LaR1sA a răspuns:

Se poate sa iti vina menstruatia peste sarcina dar daca ai folosit mereu prezervativul nu ai de ce sa te temi. daca vrei sa scapi de orice dubiu i'a un test de sarcina nu e scump si e f sigur! Cu toate ca nu ai de ce sa te temi daca ai folosit prezervativ.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut...eu mi-am inceput viata sexuala de 2 luni...si nu mi-a venit ciclu...am fost racita .am luat pastile pentru raceala si tot nu mi-a venit. .am facut test de sarcina si a iesit negativ... spuneti-mi si mie ce as putea face sau care este problema? Va multumesc Ionela

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, nu este normal sa iti vina ciclu probabil ca esti tu un pic speriata mai bine du-te si fa-ti tesul de sarcina.