| nicol20 a întrebat:

Buna as avea o intrebare si daca veti puta sa ma ajutati si pe mine in urma cu 7 luni eu m-am despartit de iubitul meu iar in seara asta m-a sunat.Eu in urma cu 2 zile i-am vizitat h5 si m-a spus ca dea aceea m-a sunat.De ce m-a sunat oare ce intenti are? Va multumesc din suflet

Răspuns Câştigător
| VodkaCoca a răspuns:

Pai pune'ti si tu acolo la profil la hi5 ca sa nu mai vada ceilanti ca le'ai cizitat profilu laughing. Bine sa lasam glumele, depinde si cum ti'a zis ca te'ai uitat la hi5 lui mai brusc mai dulce finut etc, oricum parerea mea ca vroea sa-ti arate ca si el se mai gandeste la tine, si fostul meu a vazut poza cu actualul meu prieten pe hi5 la mine si m-a sunat si mi-a zis te'am sunat sa vad ce faci cum iti merge si am auzit ca iesi cu un baiat" si eu i'am spus nu ca ies cu el stam impreuna ne intelegem super zici ca e omu perfect si el imi face ahhh ok laughing si mi-a zis ca ii este dor de mine ca se bucura ca sunt fericita etc, insa mi-a cerut sa ne vedem si i'am zis ca nu e ok sa ramanem amici daca e sa ne vedem intamplator sa ne salutam ca vorba aia a fost ceva intre noi si sa ramana respect. Oricum poarta si tu o discutie mai deschisa cu el sa afli adevarul, ca faza cu hi5 ca te'a sunat pentru chestia asta mi se pare o prostie, plus ca va'ti lasat de 7 luni nu doar cateva zile. :*

5 răspunsuri:
| Farcas a răspuns:

Cine stie ce-o fi fost in capul lui, e c-am greu sa ghicesti ce gandesti baieti. Cel mai probabil a vazut ca te-ai uitat pe hi5`ul lui si a vazut ca ti-ai amintit de el, si a vrut sa iti arate ca nici el nu te-a uitat.Il poti suna sau tr un mesaj si sa-l intrebi care a fost scopul telefonului.

byewinking

| vere a răspuns:

Pai. din moment ce ti-a vazut vizita ta pe hi5`ul lui. probabil s`o fi gandit, ca inca te gandesti la el, si el poate inca se mai gandeste la tine, probabil nu te poate scoate din mintea lui, poate ii este dor de saruturile de atingerile pe care le aveati impreuna, poate isi doreste sa mai existe o sansa, sa-ti arate cat de rau ii pare de acea despartire. poate ca el inca te iubeste la fel ca prima data. sau poate nu e adevarat ce am zis, poate doar vrea sa-ti vorbeasca. nu stiu. daca te-a sunat, 100% ii e dor de tine.

| ._6225 a răspuns:

Pai... nu sunt eu clarvazatoare sa stiu ce e in capul lui, sa vad exact ce intentii are. Discuta cu el, intreaba-l asa, mai pe ocolite, cum de te-a sunat. El iti poate da cel mai exact raspuns. Sunt atatea probabilitati, incat nu are rost sa mai dam cu presupusu'. Poate ca se plictisea, poate ca voia sa vada ce mai faci, poate ca ii era dor de vocea ta, poate ca vrea sa se impace cu tine, poate vrea sa aiba o legatura mai stransa cu tine, poate voia sa iti spuna ceva insa n-a avut curaj, poate, poate, poate... Deci? Stiam ca esti de acord cu mine: mai bine il intrebi pe el.

| madaa a răspuns:

Cred ca te-a sunat sa vada daca mai are o sansa cu tinewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A vrut sa iti arate ca si el se mai gandeste uneori la tine pentru ca tu daca iai vizitat profilul inseamna ca iti era dor de el.