Nu stiu sigur pentru ac eu cu prietenul meu am facut-o mereu protejat nu cred ac ama vut sitoati de genu, dar daca a ejaculat afara nu cred ca esti insarcinata, dar daca e la inceput ar putea fi ceva dereglari dar daca vrei dupa 2 saptamani de la incident iti poti lua un test de sarcina sau te poti duce la ginecolog si fa-o cat nu e prea tarziu ...ca oricum nu cred ca ai avea nevoie de un bebe la varsta asta nu? ciao! te pup funda? plz nu am
Da.
Sau,poate,doar poate esti prea stresata.Incearca sa nu te mai stresezi, si daca intr-o luna sau 3 nu-ti vine menstruatia,inseamna:
A)esti bolnava si trebuie sa mergi la un medic
B)esti gravida
Dar dupa mine, cel mai bine ar fi sa iti faci un test de sarcina, asa afli sigur
Nu nu este posibil sa ramai insarcinata stai linistita asta mi s-a intamplat si mie prima oara este vorba de o simpla dereglare hormonala dar ca sa te linistesti cumpara un test de sarcina nu este mai mult de 5 lei bafta te pup:*
Doar pentru ca el a ejaculat afara, nu inseamna ca nu poti ramane insarcinata. Da exista posibilitatea, trebuiea sa va ganditi inainte. Deci fa un test
Bună.
Fă un test de sarcină și vezi rezultatul.
După o întârziere de 7-10 zile poate fi o sarcină de la data când trebuia să vină.
Metoda coitului întrerupt are protecție sub 50%, ai grijă! Protecție a fost că nu a ejaculat în vagin, dar este mică.
Pa, pa.
Da, există posibilitatea, deoarece lichidul prespermatic numit şi "picătura plăcerii", conţine spermatozoizi care pot duce la o sarcină nedorită. Trebuie să faci un test de sarcină după 21 de zile la actul sexual neprotejat, cu urina de dimineaţă.
Baftă!