| Ruxxandra a întrebat:

as avea o rugaminte sa imi spune-ti ce sa mai fac, prietenul meu este plecat la munca timp de 2 luni si noi ne certam mereu, este o persoana mai dificila, insa este mereu suparat si nervos... nu stiu ce sa mai fac ca sa il scot din starea asta! Vreau subiecte de comunicare, vreau sa mi le dati va dau funda, el vine maine acasa vreau sa il fac fericit, va rog sa imi ziceti ce sa vorbesc cu el! multumesc!

2 răspunsuri:
| NoNameMe13 a răspuns:

In mod normal, o conversatie vine de la sine atunci cand vorbesti cu cineva caruia ii face placere sa "se converseze" cu tine.
Nu are rost sa stai langa cineva cu care trebuie sa gasesti tu subiecte de discutat. Poate ca nu sunteti compatibili... Poate ca cel mai bine ar fi sa iti gasesti pe altcineva. Gnadeste-te bine. Multa bafta! kiss

| SebyAlex07 a răspuns:

Eu zic ca o surpriza (cadou sau orice altceva) inveseleste pe toti.
Daca este chiar exagerat de nervos evita discutiile despre servici, politica, bani etc. Daca gasesti motiv de cearta, ignora-l, iar daca iti reproseaza ceva, supune-te (doar temporar sa nu ajungi in pozitia de subordonata) si accepta greaseala. Eu cred ca trebuie sa obsevi daca este suparat si nu intreba,, De ce esti trist", ci intreaba-te ce poti face in sesnsul acesta fara sa-l intrebi deoarece si-ar aduce aminte si mai clar motivul supararii lui. Nu cred ca exista oameni indiferenti la un cadou sau un pupicwinking Succes!