| andra_9523 a întrebat:

Buna as avea si eu mica problema sau mare ...nu stiu ce sa fac urameaza sa-mi petrec aproape tot weekandul cu baiatul de care sunt indragostita oficial nu suntem impreuna dar sper sa fim.Prin afirmatia "sa nil petrecem impreuna"sa nu se inteleaga altceva, adica o sa ne plimbam si seara mi-a propus sa mergem la discoteca si sicera sa fiu nu am mai fost pana acum si nici macar in club si mi-e frica sa nu ma fac de ras in fata lui nu stiu cum sa dansez ca sa nu arat ridicol si sa-l indepartez de mine...niste sfaturi cum sa dansez si cum sa ma comport in preajma lui pentru ca ma emotionez foarte tare si nu vreau sa observe acest lucru. Dau fundita promit:d

Răspuns Câştigător
| Any a răspuns:

Din punctul meu de vedere nu trebuie sa stii neaparat sa dansezi deoarece atunci cand dansezi o sa te relaxezi si o sa vezi ca totul o sa iasa bine. Daca nu esti sigura incearca sa dansezi prin camera ta pe muzica, pe langa o oglinda si daca exersezi nu o sa te emotionezi la disco sau la club.Totul depinde de tine si cat de relaxata o sa poti fi.Bafta!