Eu zic ca te-ai implicat destul de repede in relatia asta si n-ai lasat prea mult timp sa intreaca inainte de a te "arunca"cu capul inainte.Se vede ca ti-a intrat in sufletel si esti dispusa sa faci orice pentru el, dar el nu mai vrea... E cam distant, n-am ce spune, poate are ceva probleme in familie si nu vrea sa spuna, ori a avut si el ceva experiente neplacute si nu vrea sa se implice pana nu e sigur!
Intalniti-va si discutati serios! Spune-i tot ce ai de spus si ca-i esti alaturi orice s-ar intampla. dar ai niste nelamuriri si vrei raspuns la ele.
Bafta!
Complicata poveste. de obicei persoanele orgolioase nu sunt cele mai potrivite pentru o relatie durabila (cum am inteles ca-ti doresti) si tind sa nu se implice la fel de mult ca si partenerul/partnera, desi pot parea la inceput fascinante. as spune sa o lasi mai usor si sa te distantezi, cat inca nu e ruptura prea dureroasa.
O adevarata telenovela cred ca cel mai bine sa nu insisti prea mult ca spune ca esti disperata si nici sa nu o lasi balta.trebuie sa ii dovedesti ca il iubesti. dar daca el nu tine la tine nu o sa se intoarca asta e sigur, si cu comportamentul lui toti stim ca baietii sunt adevarati campioni la jucat teatru...sti ce? mai mine urmeazati instinctele ca o sa-ti fie mai usor
Un om orgolios niciodata nu le va avea pe toate, in plus nu are rost sa te consumi atata, sincer nu ganditi la fel, din toata povestea ta nu am gasit nici o farama de incredere, de intelegere sa fi fost intre voi, tind sa cred ca mai mult a fost o relatie amicala.Iti pot spune ceva? Fara suparare, poate nu-ti este sortit el si poate vei avea ocazia sa intalnesti baiatul visurilor tale.Bafta!