anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna:* as avea si eu nevoie de niste idei pentru o surpriza pentru iubytul meolove struck sa-i arat cat d mult il iubesc. sunt binevenite cat mai multe idei

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, poti sa ii faci o cina romantica, sa il astepti cu muzica in surdina, cu lumanari parfumate, cu mancare buna, un vin rosu, tu imbracata sexy si sigur il vei da pe spatelaughing, daca ai facut pana acum sex cu el atunci fa-te frumoasa si ofera-i o noapte de neuitat, daca nu ai facut-o atunci fa-l sa se simta bine alaturi de tine, spune-i vorbe frumoase, alinta-l, copleseste-l cu sarutaric si vorbe dulci, spune-i un sincer `te iubesc `si sigur se va bucura, oricum daca te iubeste, simpla ta prezenta il va face fericit si faptul ca esti alaturi de el, asta spune tot. Poti sa ii faci cadou ceva frumos, ceva original special de la tine pentru el, facut de mana ta, sau ceva ce sti ca ii place lui mult, sau invita-l undeva, intr-un loc romantic, sau undeva unde sa fiti doar voi 2 si sa va iubiti si alintati fara ca nimeni sa va deranjeze, idei ar fi multe tu sti mai bine ce gusturi are el, ce preferinte, pentru c ail cunosti si sti ce l-ar face pe el fericit, succes!

3 răspunsuri:
| zeeeeeex a răspuns:

Pai uite... odata cand pleaca de acasa pentru vreo ora sau mai mult, umple casa de lumanarele parfumate, o muzica linistata dar incitanta, tu imbracata in cea mai neagra si transparenta lenjerie, cu o sticla de vin rosu intr-o mana si 2 pahare in cealalta si il astepti. Cand vine te duci foarte provocator inspre el si cu un zambet larg pe buze, Dai un picior in c***e... iti garantez va fi o surpriza colosala pentru el, se va tavali pe jos de surprins ce va fi si nu o va uita niciodata. Bye bye

| Silviu591 a răspuns:

Fa-te cadou.naked si cu o fundita smug

| Stella a răspuns:

Daca ai o cutie mare impacheteazate in ea dar fii imbracata sexysmugsmug si poti daca vrei sa pui putina frishca pe tinebig grin si pune-l sa dea el jos frishka cu limbaabig grin nu stiu ce soui despre idea mea dar ar fi o mare surprizabig grin sa deschida cutia si sa te vada asa sexy cu frishka p tinetonguesmugsmug