Sansele sunt foarte mici sa aiba si alte sentimente decat cele de prietenie. Nu se poate concepe ca in toti acesti ani sa nu fi incercat macar sa se manifeste ca un indragostit in cazul in care ar fi avut astfel de sentimente fata de persoana ta. Ai putea face o ultima incercare pentru a fi cu inima impacata ca ai facut tot posibilul pentru a-l avea. Nu vad de ce n-ai incerca chiar daca si tu iti dai seama ca te lupti in zadar pentru o cauza de fapt pierduta. Speranta nu moare niciodata.Succes.
Din pacate, nu, nu-i spune nimic. A avut atatia ani timp sa vada si a fost cel putin chior. Asta nu inseamna ca nu puteti fi in continuare doi buni amici.
In a 9-a si a10-a cand ma ducea pana in fata casei imi dadea multe indicii ca m-ar placea dar nu a zis-o niciodata direct. Si acum cateva zile mai aveam niste treaba de rezolvat si i-am zis ca se poate duce inainte singur si totusi m-a asteptat... nu stiu ce sa cred.
Asa cum ti-am scris,s-ar putea sa fie o dragoste nemarturisita din cine stie ce motiv particular. Fii tu mai "indrazneata" sau mai tupeista si fa pasul necesar. Fa-i propunerea sa iesiti impreuna la plimbare, la un film, un spectacol, Invita-l pur si simplu sa te insoteasca. Vezi cum reactioneaza, ce zice, deoarece s-ar putea sa reusesti doar astfel.Nu ai nimic de pierdut poti fi doar in castig ori care ar fi rezultatul final.Incearca.