Eu l-as fi uitat instantaneu daca mi-ar fi facut asa ceva. Lasa-l si nu te uita inapoi, astfel de barbati distrug viata unei femei si a copiilor fara regrete.Tu alegi ce viata vrei sa ai!
Clar am ales! poate putin tarziu dar e bine si acum! pentru astfel de oameni nu merita sa pui suflet ai dreptate! MULTUMESC
Orcat l-ai iubii tu trebuie sa fi constienta ca a dat in tine!
Nu se poate asa ceva. Cum sa dea in tine?
Se culca cu altele? Bun sa stea cu ele!
A iubii inseamna a proteja pe cineva, a lupta pentru persoana iubita, nu a te purta ca un misogin si ca un porc!
Tu oricat la-i iubi nu trebuie sa-l crezi mai ales dupa tot ce ti-a facut
Trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa treci peste pentru ca o sa te distrugi singura daca mai ramai cu el
Da asa este...si acum imi dau seama de toate.ce am scris eu sunt doar simple lucruri din cum s-a purtat. clar lumea nu se termina cu el chiar daca e greu acum...mercii!
Elena.sa ve vedeti 1 data la 2-3 saptamana asta nu-i relatie.e normal sa umble cu altele.practic el se intalnea cu tine ca si cu o prietena, si faptul ca a dat in tine e de neiertat.mai tarziu s-ar putea sa te calce in picioare. sfatul meu e sa-l lasi naibii cu fetele cu care s-a culcat. crede-ma ca daca te iubea nu facea asa ceva, oricat de rar v-ati fi vazut. el nu te-a iubit niciodata.pe el il linistea gandul ca are o fraiera care orice s-ar intampla nu-l va lasa, si asta pentru ca i-ai aratat ca il iubesti si ca ii esti alaturi indiferent de ce face si cat greseste. te multumesti cu putin daca ramai cu el.meriti mai mult.si in primul rand pune-te pe tine in prim plan si dupa aia pe el.eu am o vorba : " decat sa planga mama, mai bine plange masa" asa ca fi fata desteapta si nu tzintii jos daca poti tzintii sus, si nu fi o fata normala cand ai dreptul sa fi extraordinara.respecta-te pe tine ca femeie! succes :*
Iti multumesc mult pentru ce mi-ai scris! voi face tot posibilul sa uit! Cel mai mult ma doare ca nu mi-am dat seama mai tarziu de ce fel de persoana e ...Imi dau seama ca pentru el am fost doar o jucarie si pentru ca sunt mai mica ca el m-a invartit pe degete cum a vrut el.Imi pare rau de tot iti dai seama dar intr-un fel ma gandesc ca tot ce am facut am facut din dragoste pentru el chiar daca si-a batut joc el...