A.pai tu nu te casatoresti cu sora ci cu prietenul tau.
sunt sigur ca, odata cu trecerea timpului te va accepta sau mai bine zis va fi nevoita sa te accepte asa cum esti fiindca altfel se va indeparta de fratele ei. Succes!
In primul rand tu nu ai o relatie cu ea sau cu parintii ei si ai prietenului tau.
In al doilea rand, daca va iubiti cu adevarat, nu renuntati la relatia voastra orice ar fi!
Cel mai ok ar fi sa ii faci si tu o scena d genul(du-te la ea si cerei explicati)
explica-i ca nu are la ce sa se bage in relatia ta cu fratele ei si mai spune-i ca nici nu trebuie sa te suporte si ca tu vrei sa fii doar cu fratele ei
daca nu se potoleste baga si tu strambe in relatia ei...sti cum se zice : ''ochi pentru ochi si dinte pentru dinte'' sau ''razbunarea e arma prostului, dar prost e cel care nu se razbuna''
deci raspundei cu aceeasi moneda si daca parintilor(ai iubitului tau si al domnisoarei)inca au bagat in cap ideile fetei du-te frumos in vizita impreuna cu iubitul tau iale un buchet d flori si aratale ca tu vrei doar sa fi cu fiul lor si ca nu vrei probleme sau ca ei sasi creeze o imagina proasta despre tine
si asa toata lumea va trai fericita
deci nu uita mai intai vorbestei frumos apoi fi rea
pace:]
Iubirea dintre voi e mai mare.
Nu o băga în seamă. Nu ştie ce face fata.Nu are minte.
Leagă-te numai odată de ea, spune-i că nu reuşeşte să te despartă de el. Şi că iubirea voastră merge înainte şi că nu s-a sfârşit.
Nu conteaza toate aceste momente, conteaza faptul ca in ciuda celor intimplate voi va iubiti si ca ve-ti depasi aceste momente dificile.In privinta surori lui eu cred ca ea este un pic geloasa.Eu am un frate si el la fel se intilneste cu prietena lui deacum 3 ani si ceva, dar noi foarte bine ne impacam.Deoarece eu coenstentizez faptul ca ei au o relatie si eu pur si simplu nu am dreptul sa intervin in ea. Evident pot sa imi dau o parere un sfat, dar nu voi incerca sa ii despart.Deoarece ei vor suferi.In situatia ta eu te-as sfatui sa vb cu sora lui sa ii explici poate ii ciuda in mare parte ca la voi totul e bine. Dar incearca sa ii explici ca nu trebuie sa intervina in relatia voastra.Ca face doar rau. Ea poate crede ca il ajuta pe prietenul tau, dar spune-i sa nu fie rea ca poate ve-ti deveni foarte bune prietene.Incearca sa vb cu ea sa ii oferi niste sfaturi poate are nevoie de ele. Poate i se pare ca o data ce te intilnesti cu fratele ei nu mai face parte din viata ei, ca nu totul poate sa fie ca inainte.Ca fiecare are viata sa.Succes vei vedea ca se va clarifica lucrurile, incearca sa ajungi la inima ei, deoarece fiecare persoana este sensibila si poti sa ajungi la sufletul ei.
Buna, eu cred ca tu ra trebui sa incerti sa ii arati surori lui ce fel de om esti adica sa ii arati ca tu nu esti asa cum crede ea si ca esti perfecta pentru fratisu. eu cred ca ea ori nu te suporta ori vrea "sa il protezjeze pe fratisu " sau este atat de rea in cat nu suporta sa il vada pe fratisu fericit. eu cred ca trebuie sa aveti o discutie in trei in care sa lew explici ca tu nu ai nimic cu ea si chiar ti-ar placea sa va intelegeti si ca tu in ciuda intamplarilor petrecute ai putea s-o ierti si sa fiti prietene(amici)iar tu cu el
sa fiti din nou un cuplu minunat (perfect). eu sper sa va impacati si sora lui sa nu isi mai bage nasul prin treburile lui
Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine, si eu ma ascund cu prietenul meu deoarece parintii mei sunt impotriva relatiei noastre, eu am discutat cu el si a hotarat sa ne ascundem un timp pana se mai "linistesc apele". Si va trebui sa tinem secret totul pana o sa se obisnuiasca parintii cu ideea ca nu o sa ne desparta. Asa poti face si u cu sora prietenului tau, ii poti spune clar si raspicat in fata:"asculta`ma bine, orice ai face nu ne poti desparti, asa ca incearca sa te obisnuiesti cu ideea asta"...si ai sa vezi ca nu o sa mai bage "strambe" nici intre tine si el nici intre tine si parintii lui. pup. si ma bucur daca raspunsul meu ti-a fost de ajutor cu ceva
Mdaaa... m-am gandit sa o iau deoparte sa stau de vb cu ea. Ori pace ori razboi, ce o sa iasa.numai ca cu "domnisoara" nu se poate sta de vorba, e prea aroganta si priveste foarte de sus.Merci mult de sfaturi!