| albynutza a întrebat:

as avea si eu o intrebare care ma nelinisteste... Pot sa fiu gravida daca iubitul meu nu s-a terminat in mine? Luna asta mi-a intarzia ciclul 3 zile si am u pica de teama...Va rog sa imi raspunde-ti repede... va multumesc

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Poate intra în discuție o sarcină dacă menstra a întârziat peste 7 zile.
O posibilă răceală sau o dereglare hormonală.
În primă fază poți face un test de sarcină și vezi rezultatul. Apoi trebuie să mergi la un consult ginecologic pentru a vedea starea de sănătate, un ecograf pelvian, o metodă contraceptivă mai eficientă decât cea pe care o folosiți (metoda coitului întrerupt), folosește prezervativul este mult mai eficaci.
Sănătate.
Pa, pa.

17 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sigur ca ai putea sa fii insarcinata. Metoda folosita de voi este o metoda nesigura cu destul de multe riscuri de sarcina. Riscul creste daca parteneul este neexpeimentat, daca este foarte excitat si creste in perioada fertila a femeii. In pmul rand, lichidul preejaculator contine spematozoizi, in al doilearand, seintampla adesea ca barbatul sa scape mici cantitati de speema inainte de orgasm fara sa simta.
Trei zile de intarziere nu inseamna obligatoriu sarcina. Este o intarziere mica care poate avea cauze diverse. Cel mai bine ar fi sa-ti faci maine un test de sarcina din prima urina de dimineata, iar daca este negativ sa-l mai repeti peste vreo 5 zile. Dupa aceea, indiferent de rezultat, e foarte iportant sa te duci la ginecolog.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Cu un test de sarcina ai putea afla

| Cryssy a răspuns:

Du-te si fa un test de sarcina, sa fii sigura.

| Leea1234 a răspuns:

Da! este posibil!
chiar daca el nu a ejaculat in tine...este posibil ca
in timpul actului (aproape de final)sa fi scapat ceva lichid...si pentru a obtine o sarcina, nu este nevoie de toata cantitatea!
repede cumpara-ti un test de sarcina, si chiar poti sa faci si niste analize la sange... daca tot mai ai indoieli!

| yuli10 a răspuns:

Daca ti-a venit ciclul e foarte putin probabil sa fii insarcinata. dar fa un test ca sa scapi de teama.

| Casiana a răspuns:

Cred ca ar trebui sa iti faci un control ginecologic, poate ca esti insarcinata, sau poate ai o problema, de aceea iti intarzie ciclul...Succes!thumbs up!

| Viuvi a răspuns:

Dap...mai ales daca nu v-ati protejat!
Pentru ca in timpul actului sexual mai au loc scurgeri de sperma asa ca...afli sigur cu un test de sarcina sau si mai bine, un control ginecologic!
Succes!

| alexdop21 a răspuns:

Da fa un test de sarcina si incearca sa folosesti prezervativul pe viitor! Nu e scump si daca chiar nu iti permiti du-te la fundatia tineri pentru tineri si iti dau ei cate vrei

| CrucifiedCountess a răspuns:

"nu s-a terminat in mine" da' pe unde l-a inceput maica-sa ca sa se termine in tine...mai lasa-l sa creasca inca 50cm

| frumusica80 a răspuns:

Poi nu poti ramane normal, numa daca a terminat an tine si tu nu sti
Ar fi bine sa-ti iei un test de sarcina funtioneaza, sau un control la ginecolog, successss

| SpikE a răspuns:

Poti sa fi insarcinatawinking

| VladDu a răspuns:

Da, esti gravida

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Test de sarcina repede.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-a terminat in tine? Adica a murit in tine?

| sky_4538 a răspuns:

De ce ti-e teama sa faci un copil?

| ady_9509 a răspuns:

Deci poti sa ramai insarcinata chiar daca nu a ejaculat in tine trebuia sa va PROTEJATI, ai mare grija, mergi la un control ginecologic, sau da fuga la farmacie si cumpara un test de sarcina sa te convingi...by3 by3.ai grija de tine.:*:*

| albynutza explică:

Va multumesc pentru raspunsurile date, am facut testul azi si a iesit negativ si urma sa il repet dupa 5 zile... dar mi-a venit azi ciclulbig grin:X...va multumesc inca odata