Din moment ce ti-a venit ciclul fii linistita. Extrem de rar se intampla cazuri in care apare ciclul peste sarcina.Nu te mai gandi! Ai scapat dar data viitoare adu-ti aminte prin ce emotii ai trecut acum si protejeaza-te.
Vezi tu, teama de a nu ramane insarcinata trebuie sa fie egala cu teama de a nu contactata vreo boala cu trasmitere sexuala.Asa ca mare grija, desi poate acum ai scapat!
Daca ti-a venit ciclul, poti sa stai linistita.Nu ai cum sa fii insarcinata daca ti-a venit ciclul. Din moment ce esti la menstruatie inseamna ca ovulul nu a fost fecundat. Dar sa stii ca existau sanse extreeem de mari sa fi ramas insarcinata.Alta data sa ai grija.
Am o prietena care a avut ciclu toate 9 luni si era gravida nu stiu cum e posibil ea dupa 4-5 luni si'a dat seama ca e gravida, cel mai bine sa sa te duci la medic s'au sa iti iei un test de sarcina .
Spre siguranta ta mergi la farmacie si ia un test de sarcina succes si un sfat ar fi sa nu mai faci sex neprotejat
Daca ti-a venit ciclul nu poti fi insatcinata dar pentru linistea ta du-te si fa un test de sarcina
Buna nu vreau sa te sperii dar...am o prietena care atunci cand a ramas insarcinata tot i-a venit ciclu o luna peste...nu stiu ce sa zic. du-te la medic. te pup, pa.