Cred ca tu reprezinti pentru el mai mult o pauza de la invatatura decat o prietena adevarata... Nici intr-o relatie de la distanta nu te-ai vedea cu cineva asa de rar. Daca te-ar iubi cu adevarat si-ar gasi timp si pentru tine. E o problema de prioritati si de sanse pierdute... pe el nu l-ar deranja atat de tare daca tu ai ramane doar o fata cu care a fost atata vreme cat ar lua 10 mereu la facultate. Daca iti doresti genul asta de persoana, care te-ar pune mereu pe planul secund (crede-ma dupa ce s-ar angaja/ar deveni rezident situatia pentru tine s-ar complica si mai mult) poti sa ramai impreuna cu el, daca nu, nu.
Buna.Incearca sa discuti cu el, spune-i ce te deranjeaza, ce vrea de la tine.Ca intr-o relatie se implica ambii parteneri. Insa, dupa parerea mea, un baiat indragostit nu ar putea sta fara sa stie nimic de prietena sa, daramite 2 saptamani.Bafta
Asta e relatie de clasa a 2-a primara. Cum pana mea sa te vezi odata la 2 saptamani cu prietena? Cauta-ti unu care nu e asa tocilar.
Parerea mea e ca inca te place, iar daca e asa preocupat de invatatura nu ar trebui sa il descurajezi. Daca va iubiti chiar asa de mult spune-i ce ai pe suflet si sunt sigura ca se va stradui sa-si faca mai mult timp pentru dragostea voastra.
Eu cred ca il intereseaza scoala mai mult decat TU.
Bucura-te ca nu-l intereseaza altele mai mult decat TU!
Medicina e o facultatea grea. Cred ca ar fi o idee buna sa invatati impreuna. Fiind si in anul 3, iar tu doar in 1, te-ar putea ajuta mult, mai ales ca ii place ceea ce face.
Eu zic sa te "folosesti" de atuu`l lui pentru a devenii si tu mai constiincioasa. Va ajutati reciproc si in primul rand te ajuti pe tine enorm. Ai ales o facultate grea, de care trebuie sa te tii serios.
Nu cred ca e neaparat tocilar. mai degraba se chinuie sa treaca anul. cred. dar la cum ai descris tu ma mira ca e la medicina. e un pic cam prost. deci da-i flit si nu mai pierde vremea cu el. si asa va vedeti de joi in pasti, mai bine deloc. oricum nu pari a avea nevoie de el, te descurci singura. nu te place, nu te iubeste, habar nu are pe ce lume e, scapa de tantalau.