| sofia_8041 a întrebat:

As avea si eu o intrebare.Imi place de un baiat care ii la aceeasi facultate ca si mine ( adica la medicina eu anul 1 el anul 3). El mi-a dat semne ca ii place si lui de mine si intr-un final am ajuns impreuna in sensul ca iesim si ne sarutam ne tinem de mana etc. el mi-a zis in seara in care "ne-am combinat" (adica in urma cu 2 luni) ca ma place si ca face el cumva sa se imparta intre mine si scoala.Mentionez ca el ii foate obsedat de carte si i primul la el in an la invatatura.La inceput era cat de cat bine si ne vedeam cam de 2 ori pe saptamana dar mai apoi pe masura ce a trecut timpul am inceput sa ne vedem tot mai rar si se intampla de multe ori sa nu ma caute o saptaman intreaga. Ultima oara nu m-a cautat timp de 2 saptamani( nici eu nu am facut-o, de cele mai multe ori l-am lasat pe el sa ma caute pentru ca stiu ca ii palce sa detina controlul si sa conduca, sa ia el initiativa). nu stiu ce ar trebui sa cred. Oare chiar inca ma place sau pur si simplu am fost o distractie in timpul liber de care treptat s-a saturat?

Răspuns Câştigător
| Alexu_6086 a răspuns:

Cred ca tu reprezinti pentru el mai mult o pauza de la invatatura decat o prietena adevarata... Nici intr-o relatie de la distanta nu te-ai vedea cu cineva asa de rar. Daca te-ar iubi cu adevarat si-ar gasi timp si pentru tine. E o problema de prioritati si de sanse pierdute... pe el nu l-ar deranja atat de tare daca tu ai ramane doar o fata cu care a fost atata vreme cat ar lua 10 mereu la facultate. Daca iti doresti genul asta de persoana, care te-ar pune mereu pe planul secund (crede-ma dupa ce s-ar angaja/ar deveni rezident situatia pentru tine s-ar complica si mai mult) poti sa ramai impreuna cu el, daca nu, nu.

5 răspunsuri:
| Carmen a răspuns:

Buna.Incearca sa discuti cu el, spune-i ce te deranjeaza, ce vrea de la tine.Ca intr-o relatie se implica ambii parteneri. Insa, dupa parerea mea, un baiat indragostit nu ar putea sta fara sa stie nimic de prietena sa, daramite 2 saptamani.Bafta

| Tiberius a răspuns:

Asta e relatie de clasa a 2-a primara. Cum pana mea sa te vezi odata la 2 saptamani cu prietena? Cauta-ti unu care nu e asa tocilar.

| helper a răspuns:

Parerea mea e ca inca te place, iar daca e asa preocupat de invatatura nu ar trebui sa il descurajezi. Daca va iubiti chiar asa de mult spune-i ce ai pe suflet si sunt sigura ca se va stradui sa-si faca mai mult timp pentru dragostea voastra.

| Anca a răspuns:

Eu cred ca il intereseaza scoala mai mult decat TU.
Bucura-te ca nu-l intereseaza altele mai mult decat TU!
Medicina e o facultatea grea. Cred ca ar fi o idee buna sa invatati impreuna. Fiind si in anul 3, iar tu doar in 1, te-ar putea ajuta mult, mai ales ca ii place ceea ce face.

Eu zic sa te "folosesti" de atuu`l lui pentru a devenii si tu mai constiincioasa. Va ajutati reciproc si in primul rand te ajuti pe tine enorm. Ai ales o facultate grea, de care trebuie sa te tii serios.

| claus a răspuns:

Nu cred ca e neaparat tocilar. mai degraba se chinuie sa treaca anul. cred. dar la cum ai descris tu ma mira ca e la medicina. e un pic cam prost. deci da-i flit si nu mai pierde vremea cu el. si asa va vedeti de joi in pasti, mai bine deloc. oricum nu pari a avea nevoie de el, te descurci singura. nu te place, nu te iubeste, habar nu are pe ce lume e, scapa de tantalau.