Nu conteaza de cate ori faci dragoste, ciclul trebuie sa-ti vina regulat. Dar nu la aceeasi data in fiecare luna, fiindca lunile au numar de zile diferit. Regulat inseamna la intervale perfect egale. Menstruatia nu este legata in nici un fel de data actului sexual. Da, daca prezervaticul s erupe, exista risc de sarcina, chiar daca nu s-a produs ejacularea.
In primul rand ai formulat''am si eu o intrebare'' cand tu ai mai multe! in fine...nu conteaza de cate ori faci dragoste(poti sa o faceti cand vreti voi) si menstruatia nu trebuie sa iti vina mereu la aceeasi data (daca e neregulata) daca e regulata si nu a venit atunci e motiv de ingrijorare! Menstruatia nu intarzie daca ai contact sexual protejat! Daca s-a rupt prezervativul sa satii ca exista cateva sanse sa fi existat ''ceva''! ia un test de sarcina(asa vei fi mai linistita)totusi e bine ca nu s-a terminat! Dar in ultima vreme am auzit prea multi ca ziceau ca s-au rupt prezervativele... ce naibii mai nu le mai fac bune(nu mai sunt rezistente>?)
5 % sanse sa fi insarcina daca vrei sa fi mult mai sigura fai un test de sarcina nu costa mult si este mai sigur. pup pa'pa
Pai despre menstruatie pot sa iti spun ca in mod normal ar trebui sa iti vina la 28 de zile. Uneori nu e asa, uneori intarzie, uneori nu vine decat dupa 30 si nu stiu cate de zile. Unele femei nu au parte nici la maturitate de o menstruatie regulata-asta e organismul.Si la a doua intrebare, nu cred ca ai de ce sa iti faci griji :*